![]() |
Yurdahal' cım Nice Mutlu Senelere Canım Yurdahal' cım iyiki doğdun, iyiki burada bizimlesin. Bütün ömrün sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçsin. Sevdiklerinle beraber nice güzel senelere canım ve bizimle tabii sevincli Sana hoşuna gidecek bir hediye vermek istedim ve gerçek bir hediye. 2 hafta kadar önce dileğim gerçekleşti ve hala onun güzelliğini, eşsizliğini yaşıyorum. Katkın çok büyük, bu yüzden bende bugün ve hergün yeniden doğdum diyebiliyorum sayende. Hayatın hep ışıkla dolsun. Seni Seviyorum kiss3 Belgin. |
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara happy6 |
956k Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere |
Mutlu ,huzurlu ve sağlıklı bir yeni yaş dilerim Yurdahal956k |
doğum günün kutlu olsun yurdahal.. çok sevdiğim bir şiir vardır doğumgünü ile ilgili, biraz kısa ama cidden çok anlamlı gelir bana bu şiir; gökkuşağından üç renk kopardım doğumgünün kutlu olsun... |
doğum gününüz kutlu olsun yurdahal nice mutlu senelere |
doğum günün kutlu olsun yurdahal'cığım,nice mutlu senelere. |
mutlu yıllar Yurdahal, doğumgünün ktlu olsun. |
Sevgili yurdahal dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte saglikli,huzurlu,mutlu, sevgi dolu yillar dilerim Sevgiler |
...... Ve sonra her zaman her ölümlüye Aynı şartlar altında kısmet olmayan Gerçekleri görmenin aydınlığı alınlarımızda (attila ilhan) aydınlanmamıza katkılarından dolayı binlerce teşekkür.... doğum günün kutlu olsun sevgili yurdahal... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM. |