efm yarın yani 2kasım benim doğumgünüm
41.yaşıma gireceğim hayırlısı ile ,kendine doğumgünü başlığı ilk açanda benim galiba sitemizde ehhh şımarttınız beni ne yapayım 44
hah diyeceksiniz i yahu pisimbat 41 yaşına giriyorsun bunca yıl ne halt ettin sorun sorun çekinmeyin
ilk 15 yılı çoçukluk serüveni içinde hay huyla geçirdim çok harika bir çoçukluk yaşadım ,akabinde lise haaytımda basketbolla tanıştım ve yaklaşım30 yaşıma kadar oyunculuk ve antranörlükle geçti ,herşey 30 sonra başladı annemi 32 yaşında kaybettim 34 yaşında depremle uyandım (şükür bir kaybım olmadı birçok dostumu kaybettim malesef)sonraki 5 yılım ise biraz istirahle geçrdim ,sonra ninemin rahatsızlığı ile meşkul oldum elimden geldiğince ,geçen yılda onu kaybettim ,kayıplar, kazançlar, iyiler ,kötüler ,doğrular, yanlışlar ,hüzünler ,sevinçler,gözyaşı ,kahkaha,kediler,deniz,sevnelerim ,sevdiklerim,dostlarım ,arkadaşlarım (çok az sayıda),alah şükür çok şanşlı bir insanım ben ,eh biraz savaşcı,asi,hırçın olduğumda aşikar yani,içimdeki çoçuk ve kedi dili ile yazılarımı yazmaya yaklaşık2007 mart ayında başladım bu site ile tanıştırdı bir dostum (öğretmenim )pek anlamam NLP,Reikiki,telkinlerden ,ben yaşam içinde tüm zorluklarına rağmen hep ayakta dimdik durmayı seçtim ,bakmayın tırmalarım dememe kendimi kormak için bile kıyamadım kimseye zarar vermeye kıyamam,oysa ben çok tırmık tekme yedim düştüm yuvarlandım ama hemen kalktım hem daha güçlü şekilde ,sizlere bir abla tavsiyesi asla bildiğiniz doğrulardan ve yolunuzdan vazgeçmeyin bildiğiniz yolda yürüyün engellere aldırmadan ,ve sizlere annemin bir sözünü hatırlatarak bitiriyorum sözlerimi ,kzım derdi herşerde bir hayır ,her hayırda bir şer vardır ,allahtan hep hayırlısı için dua et,bende öyle yapıyorum anne lafını dinliyorum .
ehhhh işte yaş 41 oldu darısı sizlerin başına herkes sevdikleri sevenleri ile güzel hayatlar sürsün ,yılmak pes etmek,asla yok yol nereye gidiyorsa seçenekleri gözden geçirin hiçbirşey tesadüf değil yaşantımızda bakmak görmek değildir ,duymak işitmek değildir,kendinize güvenin sadece,sevenlerinizden güç alın onlara güç verin ,bir çınar ağıcı gibi vakur olun tüm yaşamınızda .
yahu çenem düştü iyice haydi kutlamalar başlasın nerde havai fişeklerim pastam kedilerim şımarık
ben
wave 44 super
ayyyyyyyyyyyyyyyy kalitemi bozduramayın benim hayde tırmık geliyor 44 dusun