06-11-2009, 06:35 PM
|
#6 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kaçak kedi PİSİMBAT ın doğum günü :) yahu ne kadar saklasamda şaman yine yapacağını yaptın tüm sitede bir telaş varmış pisimbat'ın doğumgününü unuttuk diye aslında ben bu aralar biraz yoğunum bu yüzden kendi başlığımı açacaktım açamadım laf mızda ben 43 yaşındayım ha bu arada şamanda 33 yaşında ben inanmıom ama neyse
kardeşim aslında sana kızgınım siteye az uğruyorsun diye didişecek kimse yok kimse benle kapışmayı göze alamıyor senin dışında anlayacağın
şu aralar nezlesi oldum ayy lafı uzattım ben yine yaşlılık işte dilime vuruyor napalım herkese teşekkür ediyorum iyiki varsınız atakan yeriz pasta ama şaman ısmarlar ona göre aralıkta ordayım bekleyin beni
bengusu suzyy atakan redflowerım hepiniz iyiki varsınız seviom ben sizi sitemizi .
ayrıca şerrimden korkanlar varmış sitede dedikodu geldi kulağıma ben kimi tırmalaycağımı bilirim
ben bir süre daha yokum arkadaşlar abim ameliyat olcak giremem nete yani pazar yola çıkıcam pazara kadar burdayım Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
iyi ki doğdunuz sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.sevgiyle mutlu kalınnnnn | Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun Pisimbat..
İstanbul'a geldiğinde ayrıca kutlayalım bunu saymıyoruz artık |
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |