![]() |
iyiki doğdun aybükem sağlık,mutluluk bolluk ve bereket dolu nice günler geçirmeni diliyorumsevincli bütün ömrün boyunca mutluluk gölgen olsunO0 iyiki varsın sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: iyiki doğdun aybükem ömrün uzun, yaşamın bereket dolu olsun. N İ C E Y I L L A R A AYBÜKEM |
Cevap: iyiki doğdun aybükem canım doğum günün kutlu olsun.bengusu'cum erken davranmış kutlamış bile.dilediğin tüm güzelliklerin gerçekleşmesi ümidiyle.iyi ki doğdun mutlu yıllarrrrr sanaaaaaahappy6 |
Cevap: iyiki doğdun aybükem Doğum günün kutlu olsun adaşım saplıklı mutlu nice yaşlara inşallah:)) |
Cevap: iyiki doğdun aybükem sevgili bengusu,genco,cansın sen,nefti çok teşekkür ederim iyiki varsınız çok mutlu oldum mutluluk hep gölgeniz olsun sizinsevincli |
Cevap: iyiki doğdun aybükem Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara... =))) |
Cevap: iyiki doğdun aybükem Doğumgünün kutlu olsun aybükem'ciğim..sevincli Eşin ve çocuklarınla,tüm sevdiklerinle birlikte sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum canım..k8908 İyi k doğdun,iyi ki bizlerlesin..happy6 Nice senelere..actionsmile (bu arada resim ekleyemedim her nedense,yine bir sorun var) |
Cevap: iyiki doğdun aybükem herkese çok ama çok teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 PM. |