![]() |
iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) biliyorum doğumgününüz yarın.. ben şimdiden kutluyorum... iyi ki doğdunuz.. sağlıklı, mutlu,bolluk bereket dolu nice nice yıllara... iyi ki varsınız.... sevgiyle mutlu kalın...y789 http://img62.imageshack.us/img62/2708/hb38vf6.gif |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Atakan beyyy, Hmmm... Ne desem acaba? Kafam çok karıştı. Size konu açıyordum ben de tam baktım benden önce davranılmış. ttli3 Siz özelsiniz. Bunu foruma ilk üye olduğumda anlamıştım. Hatta merak etmiştim. Kimmiş bu Atakan bey yaa her yerde yazıp duruyor filan diye. girlhaha Bu zamana kadar tanıdığım en iyi kalpli, anlayışlı, yardımsever, kibar ve cesaretli insanlardan birisiniz. Sizi tanımaya başladıktan sonra kendime yakın hissetmeye başladım. Çünkü benzer noktalar vardı. İnsan o zaman daha iyi anlayabiliyor sanırım karşısındakini. İşte bunlar nedeniyle çok seviyorum sizi. Doğum gününüz kutlu olsun. Dilerim ömrünüz boyunca tüm güzellikler sizi bulsun. Bulsun ki siz de çevrenize yayın. Önce kendi hayatınızı değiştirip sonra başkalarına ışık olmanızın sırrı burada olmalı. İyi ki varsınız. ve Ben de iyi ki tanıdım sizi. Sevgiyle, sağlıkla nefes alacağınız nice güzel yaşlar dilerim. Şimdi pasta yeme zamanı... Şimdiden anlaşalım. utananadam Pastanın ilk dilimi sizin olabilir ama en büyük dilimini ben isterim. :) Böyle de pis boğazlık yaparımmm. :)) Mumlarınızı üflerken de dileğinizi tutun ki hediye paketini açtığınızda girmiş olsun yaşamınıza. Benim hediyelerimde hedef şaşmaz. :) Daha fazla uzatmıyım. Dileğiniz biraz sabırsız sanırım. Buyrun efendimmm. :)) |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :)) .................................................. .................................................. ................................. Atakan beyin doğum gününü bende yürekten kutluyorum. Kendisi insanlara kattığı en yüksek faydayı sağlayan işleri başarıyla gerçekleştiriyor. İlklerin gerçekleşmesine vesile olduğu içinde Atakan beye tekrardan kendi adıma teşekkür ediyorum. Nice güzel senelere .................................................. .................................................. ................................ |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Doğum gününüz kutlu olsun Atakan Bey, Yeni yaşınızın hayırlı, sağlıklı, mutlu geçmesini temenni ediyorum. Bize kattığınız tüm bu olumlu değişiklikler için teşekkür ediyorum. Siz bu sitedeki tüm üyeler için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsiniz. İyi ki varsınız... Birlikte daha nice yaşlara... 25889258892588925889258892588925889258892588925889 k8908k8908k8908k8908k8908 sapkal89actionsmilet678actionsmilet678actionsmilet 678sapkal89 |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Atakan kardeşim doğum günün kutlu olsun , nice mutlu yıllar geçirirsin inşallah... Allah hayırlı yaşlar versin,bana da PlayStation da sana bol goller atmayı nasip etsin inşallahkrzm67 |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Atakan bey doğum gününüz kutlu olsun mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum sizin için...:)) |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Doğumgününüz kutlu olsun.. Allah (c.c.) sizden ve bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun İnş. |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Sağlıklı bol kazançlı mutlu yıllar..Doğum gününüz kutlu olsun..Yaptıklarınızın ,kimlere ulaştığınızın ve faydalarınızın eminim farkındasınızdır ama bugün bir kez daha sitenizin üye sayısına ve başardıklarınıza bakıp kendinizi tebrik edin çünkü hakediyorsunuz..Mutlu yıllar.. |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Doğum gününüz kutlu olsun Atakan Bey, iyi ki doğmuşsunuz ve iyi ki varsınız iyi ki bu siteyi kurmuşsunuz, bizlere kattıklarınız için sonsuz teşekkürler, tüm güzellikleri kendinize çekmenizi yürekten diliyorum.. |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;))) Geç kaldımmm ama iyi ki doğdunuzzzzzz Atakann beyyyyyymusic45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 PM. |