![]() |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... Hazalcım. Foruma geldiğinden beri, gerek paylaşımların gerekse içten tavırların ve foruma kattığın sayısız güzelliklerle ailemizin önemli bir ferdi oldun. Hassas, naif ve sevgi dolu kalbinle, buradaki bir çok kişiye de yardımcı oldun oluyorsun. Seni tanıdığım günden bu güne çok yol katettiğine inanıyorum. Gelişirken geliştirip, öğrenirken öğrettiğin çok şey oldu. Seni kutluyor ve seninle gurur duyuyorum.superxy Daha bir çok güzel şeyleri yaşamına katmanı, yeni yaşında yeni adımlar atmanı, başarı ve mutluluk eşliğinde emellerine bir bir ulaşmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Mutlu Yıllar..956k http://img.blogcu.com/uploads/canimc...dogumgunu5.gif |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... mutlu yıllar , iyi ki varsın :) |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... SEVDİKLERİNLE NİCE MUTLU YILLARA! actionsmile |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... Hazal'cim öncelikle çooook teşekkür ediyorum. Foruma olan katkıların ve yardımların için. Daha sonra da doğum gününü kutluyorum.İyi ki doğdun.İyi ki bizlerlesin. Yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun. Zekanın ve çalışkanlığının karşılığını alacağın müthiş bir yıl seni bekliyor. Bu yıl tüm teraziler için harika olacakmış.y789 |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... Doğum gününüz kutlu olsunn,sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar diliyorum.956k |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... kiss3kiss3 |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... Nice mutlu yıllara hep böyle capcanlı mutlu bir hayat yaşaman dileğiyle iyiki doğmuşsun bu güzel dünyamıza canım.... |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... canım arkadaşımm benimm..küçük vampirimm..ii varsınn i dogdunn..mutlu nice yıllaraa... süper kişiliksin sennn....tüm güzelliklerii hayatınaa çektigine cekecegıne iinanıyorumm... kojaman öpüyorummm |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... Hayatında ,bütün isteklerinin yeni yaşınla birlikte gerçekleşmesi dileğiyle...mutluluklar:) |
Cevap: iyi ki doğdun Zerynthia... yüzünü gülümseten masallar hiç bitmesin... : ) mutlu yıllaaar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 AM. |