15-11-2010, 11:59 PM
|
#15 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Shamanic Doğum Günü Partisi Mutluluk bildiğimiz ya da hayal ettiklerimizde değil, bildiğimiz ve rahat ettiklerimizdedir demişti ama kim demişti hatırlayamadım şimdi Hayatimdegisti de benim bildiğim, rahat ettiğim yani mutlu olduğum alanım, geriye dönüp de şöyle baktığımda burada olduğum uzun yıllar içerisinde pek çok güzellik yaşadım bu harika aile ile.. halada yaşamaya devam etmekteyim.. bu güzel başlığı açarak ve değerli mesajlarınızla da bana bunu yine yeniden yaştığınız için her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır..
Zaman hızla akıp giderken verdiğim molalardandır doğum günlerim.. bu sefer ki mola biraz uzun oldu ve beni çoooook mutlu eden mesajlarınıza yanıt vermekte geciktim.. bu gecikme için hepinizin sevgi dolu yüreğine sığınıyorum..
İlk defa bu doğum günümde büyüdüğümü hissettim, hep bir yaş gençleştiğime inanırken bildiğim ancak beklemediğim pek çok hüzünlü olay yaşadım bu yıl.. Anladım ki doğum günü değilmiş insanı büyüten yaşadıklarıymış!
Ne tuhaf insan zihni; bu gün çoğunlukla sorunlara odalıyken ilişkilerimizde ya da pek çok konuda, yitirdiğimiz bir şeyler olduğunda hep yaşanan güzellikler akılda kalan, tatlı hoş anılar, adım gibi ÖZLEDİKLERİM!..
Ve bu gün; yüreğinizden yazdığınız o değerli mesajlar, geriye dönüp baktığımda hep hatırlayacağım, hep beni mutlu edecek en değerli anılarımdan oldular..
Hani bazen öylesine yazar, öylesine söyler, öylesine hareket ederken yaptıklarımızın karşımızda ya da yüce evrenin içerisinde nasıl bir etki-tepki yarattığını bilmeden…
Benjamin der ki; unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yap, ya da yazılmaya değer şeyler yap..
Yazdığınız her kelime, her cümle, yüreğimdeki mutluluk kutusunun içerisinde, yaşam kaynağıma eklendi..
Bu harikulade etkiniz için;zerynthia başta olmak üzere, sevgili bengusu,cliviaf, gülpor, karavan, perpetuals,arca, bluegirlx, delimanyak,fearless tatlı öğrencim aysegülüm tırtılım, candostum Atakan’a, bir ömürlük dostlarım suzzy, Mehmet ve yenibirhayat ‘a Çooook teşekkür ederim..
Dilerim hep birlikte nice mutlulukları, nice güzellikleri, sevgi ile aşk ile çocuksu bir mutluluk ile kutlarız..
Hepimize
Nice senelere
Daima sevgi ile..
En sevdiklerimdendir, kabul ederseniz; bu da benim sizlere armağanım olsun… Dailymotion - Scorpions - Send Me An Angel - ein Musik Video
Scorpions - Send Me An Angel
Scorpions - Bana Bir Melek Gönder
the wise man said just walk this way
Akıllı adam bu yolda yürü dedi.
to the dawn of the light
Işık doğana kadar
the wind will blow into your face
Rüzgar suratına üflüyor
as the years pass you by
Geçtiğin yıllar gibi
hear this voice from deep inside
İçerideki derinlikten sesi duy