24-02-2011, 09:44 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi ki doğdun perfinya Alıntı: Sultan Nickli Üyeden Alıntı
doğum günün kutlu olsun. bolluk bereket,sağlık mutluluk dolu bir yıl diliyorum. her şey gönlünce güzel olsun. iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin sevgiyle mutlu kal | Teşekkür ederim canım. Sen de iyi ki varsın.İyi ki buradayım. Sevgilerimle... Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu yıllarrrrrr sanaaaaaaa :) | Teşekkürler canım... Alıntı: smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
iyiki doğdun, iyiki sana bu mesajı yazabiliyorum:) | Teşekkür ederim. Ben de iyi ki bu mesajı okuyabiliyorum. Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Canım arkadaşım, iyi ki doğdun! İyi ki varsın. Seni seviyorum. | Teşekkür ederim canım. Sen de iyi ki varsın.Ben de seni seviyorum.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |
| |