Bugün: Hıdrellez \0/Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Bugün: Hıdrellez \0/ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yine harika bir gün ve bu günün fazladan hediyesi Hıdrellez olması..
Çocukluğumdan beri çok heyecanlarınım bu özel günde :)
Ne dilersem gerçek olur, ister bilinçaltı inancı diyeyim buna.. ister kozmik enerjinin hediyesi bu güne kadar hep böyle oldu.. Sembolik enerjinin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi | |
|
05-05-2011, 04:07 PM
|
#1 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Bugün: Hıdrellez \0/
Yine harika bir gün ve bu günün fazladan hediyesi Hıdrellez olması..
Çocukluğumdan beri çok heyecanlarınım bu özel günde :) Ne dilersem gerçek olur, ister bilinçaltı inancı diyeyim buna.. ister kozmik enerjinin hediyesi bu güne kadar hep böyle oldu.. Sembolik enerjinin yüklü olduğu Hıdrellez günü başlı başına dilekleri gerçekleştirmek için pozitif enerjiyle doludur.
Bu günü iyi değerlendirmek gerek diye bildiklerimi dileklerinizi gerçekleştirmek için bir reçete gibi sunayım istedim..
Bana her daim faydası olan bu yöntemin size de her daim güzellikleri sunmasını seçiyorum.. Gelelim hıdrellez de neler yapacağımıza;
Bu sene Hıdrellez iki kutsal günü birleştiriyor, bu ne güzel şans..
Perşembe ve Cuma günleri zaten başlı başına enerjisel değerleri yüksek günlerdendir.. Perşembe günü uğurlu ve hayırlı bir gün olduğundan uzun vadeli isteklerimiz için gerçekleştirme çalışmalarını bu günü değerlendirerek yapmamız zaten çok avantajlı. Cuma ise yine kutsal günlerden, içe dönük çalışmaların yapılacağı ve kuvvetli enerjinin kendimize bağlı olayları gerçekleştirmek için harika bir şekilde kanalize edilerek faydalanılması gerekir.
Önce biraz sakinliğe ihtiyacımız var..
Neyin gerçekleşmesini istiyoruz.
Aklımızda ki listeler çok geçerli değil,
Kalemi kağıdı elimize alıp yazmaya başlamanın zamanıdır.
Şimdi yazdıklarınıza bir bakın:
Bunlar senin gerçekten senin isteklerin mi?
Sadece sana ait maddelerin kolayca gerçekleşeceğini hatırla ve listeni sadece sana özel olanlarla yeniden şekillendir.
Peki, şimdi tekrar okuyalım listemizi, Eğer amacımız evlilik ise, … …..kişisi diye sınırlandırmayalım, bizi mutlu edecek bir aile tablosu ya da evlilik resmetmemiz daha iyi olur. Yazacağımız niyetimizde, mutlu huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde hayatın güzelliklerini paylaşacağım hayırlı bir eş ile evlenmeye niyet ediyorum. Bunu veya daha iyisini sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum şükürler olsun
Şeklinde olabilir İşe girmek ise; Kendimi en iyi şekilde ifade edeceğim, sayılıp sevildiğim ve saydığım sevdiğim çalışma arkadaşlarımla bir arada olacağım, maaşımı bereketiyle birlikte aldığım, beni geliştirip yükselten hayırlı bir işte mutlulukla çalışmaya niyet ediyorum, bunu veya daha iyisini seçiyor sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum şükürler olsun. Ev almak ise;
İçinde huzurla ve mutlulukla yaşayacağım < aile iseniz, ailemle birlikte huzurla yaşayacağım gibi olabilir> bir evi kolaylıkla almaya niyet ediyorum, bunu veya daha iyisini sevgiyle seçiyor yaşamıma kabul ediyorum. Para ise;
Yaratıcı enerjinin hazineleri sonsuzdur farkındayım, kendim için kazancımın kolaylıkla ... kat artmasına aylık kazancımın … veya daha iyi olmasını seçiyorum. Daha çok kazanmayı, bolluk ve bereket içerisinde huzurla yaşamayı hak ettiğimi biliyorum. Tüm sahip olduklarıma ve olacaklarıma şimdiden şükürler olsun. ben bunları sadece cümlelerinize örnek teşkil etmesi için yazdım, özenmli olan kendi kelimelerinizle en doğru cümleyi kurmaktır. ancak kelimlerin de gücünü hatırlayarak sadece olumlu olana yönelelim, sağlıklı olmak için ... hastalağım iyileşsin demeyelim onun yerine aldığım her nefeste daha sağlıklı oluyorum diyebiliriz gibi ;) Dileklerimizi resmetmek çok önemli, yani hem yazarak hem resmederek çalışacağız..
*Bir kasede biraz tuz : negatif enerjiyi temizlesin diye
*Bir kasede biraz toprak: Toprağın enerjisi için
*Bir kasede biraz su : suyun enerjisi için
*Bir adet mum, beyaz mum iyidir, yok ise renkli de olur, ancak koyu ve bulanık renkler olmasın, en iyisi beyazdır .. : ateşin gücü için
*Bir adet tütsü: havayı temsil etmesi için
'Varsa kristallerinizi de yanınıza alabilirsiniz.
'Reiki bilenler enerjilerine niyet etsinler, rehberlerini çağırsınlar.
'Reiki 2 ve yukarısında olanlar güç sembollerini imgelemle, dilek kağıtlarının üzerine çizebilirler.
Önce derin nefesler verelerim..
Sevgili Yüksek benliğim ve meleklerim, bu gün benim için özel bir gün, hayatıma yeni ve güzel olanı kabul etmenin mutluluğunu yaşarken yanımda olmanıza niyet ediyorum.
Dileğinizin yazılı ve çizili olduğu kağıdı elinize alın..
Dileğinizi düşünün, bu niyetimin gerçekleşmesine engel olan tüm negatif inançlarımdan ve kodlamalarımdan sevgiyle özgürleşiyorum. Bunu 7 kere tekrarlarken
Ateşin havanın suyun toprağın ve tuzun üzerinden atlayın :)
rdından sesli olarak: Şükürler olsun arındığım, temizlendiğimi pozitifi enerji ile dolduğum için x 7 kez
Bunu sesli söylerken gözleriniz kapalı olsun ve içinizde gerçekten yep yeni bir başlangıç yaptığınız hissedin. Derin bir nefes verin ve ardından burnunuzda derin ve doğal bir nefes alın
Dileğinizi 7 kez okuyun
Ancak her okuyuşunuzda gözlerinizi kapatın ve sanki bir sihirli camekan açıldı sizi geleceğe götürdü ki bu gelecek çok yakınınızda hissedin, bir hıdrellez günü kapıda yazdığın niyetin gerçekleşmiş, tam da olması gerektiği gibi, kendini harikulade hissediyorsun, mutluluk gözlerinden okunmakta :)
İşte tam 7 kez bunu yüreğinde hisset.
Şimdi o güzel dileğini: tütsünün dumanının içerisinden geçir,
Alümünyum folyo sarılı bir tava ya da tencerenin içerisinde mumunu koy ve dileğinin orada ateşin enerjisi ile bütünleşmesine tamamen yanmasına izin ver, sonra suyu üzerine dök ve suyun enerjisi ile birleşip su gibi akarak sana gelmesini dile.. ve ardından toprağıda üzerine dök ve yaşam toprağına ektiğin bu harikulade tohumun bollukla bereketle kolaylıklarla toprağın yüreğinde büyüyüeceğinin meyvelerini de yaşamında toplaycağının farkındalığını yaşa.. şükürler olsun.. Yaşamımda olan her şey bana sunulan bir armağandır şükürler olsun..
Ardından bu dileğinizi bir gül ağacının dibine gömün, yoksa başka bir bitkide olur, ancak gül yine sembolik olarak bu enerjiyi en yüksek taşıyandır. Ayrıca gülün dibine bozuk paralarınızdan da gömün mesela 6 lira Ertesi gün parayı gülün dibinden alın, bir lirayı bereket parası olarak cüzdanınızda 5 lirayı da bir çocuğa verebilirsiniz..
Bu da dileklerimizi pozitif enerji ile güçlendirmenin bir yoludur. Bir çocuğu sevindirmekten daha pozitif ne olabilir ki :)
Benim en sevdiğim yöntemlerden biri de gül ağacının dibine dileğinin yazılı olduğu kağıdı ve yanına da paralar gömmektir. Toprağın üzerinde de arzuladığını resmetmektir.. yine akşam ezanından önce yapılır ve ertesi gün sabah ezanından önce gülün dibinden kağıt ve paralar alınır. Dilek kağıdı denize atılıri paranın bir tanesi cüzdana bolluk bereket için koyulurken diğeri de sadaka olarak verilir..
Akşam ezanından önce yapamadım ne olacak demeyin, önemli olan bu günün harika enerjisinden faydalanmak, kendinize en uygun saatte sevgiyle bu çalışmayı yapıyor olmanız en önemlisidir..
Arzuladığınız güzelliklerin kolaylıkla gerçekleşmesine niyet ediyorum..
Her daim sevgiyle
Shamanic Ozlem Şahin Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
05-05-2011, 04:11 PM
|
#2 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ Çok güzel, teşekkürler Özel Hanım, bana da bir arkadaşım Hıdırellez ile ilgili bir mail
göndermiş. Mayıs perşembe gününün enerjisi ve özel hıdırellez çalışması 04 Mayıs 2011 Çarşamba, 19:14 tarihinde Reikitürk Resmi Sayfası tarafından eklendi 5 mayıs perşembe günü ay ikizler burcunda seyahatine devam edecek. Ay ikizler burcundayken iletişimlerle ilgili konularda, seyahatlerde, eğitimle ilgili alanlarda ve satış, tanıtım işlerinde olumlu enerjiler verir. Bugünlerde kendinizi daha iyi anlatabilir ve tanıtabilirsiniz. Özellikle yarın öğlenden sonra başlayan ay- satürn olumlu açısı ile yarın sağlam iletişimler kurma, insanlardan yardım alma, evrensel enerjilerden güçlü destekler alma gibi noktalarda çok olumlu etkiler verecek. Perşembe günü refah, büyüme, gelişme gibi konularda güçlü enerjiler veren bir gündür. Demek ki bu perşembe bizi büyütecek, geliştirecek ve zenginleştirecek iletişimler kurmak, yardımlar ve tavsiyeler almak için kendimizi açabilir bu konularda enerji çalışmaları yapabilir, niyetler edebiliriz. Biliyorsunuz bu perşembe özel bir gün, Hıdırellez. Hıdırellez günü, Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olduğu sayılarak kutlanmaktadır. Bugün de dileklerimizin gerçek olacağına dair yaygın inançlar vardır ve kollektif biliçte yer eden her inanç çok önemlidir, çünkü siz inansanız da inanmasanız da sizin de bağlı olduğunuz kolektif alanda bu inanç kayıtlıdır ve bir şekilde sizi de etkilemektedir. Bu nedenle ben bu özel günü her şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle akşam 20:30 ile 21:30 günün en şanslı saatleri olarak dikkatimi çekiyor. Saatlere uymanız çok önemli değil ama uyabilirseniz yapacağınız çalışmanın gücü daha etkili olur diye düşündüğüm için imkanınız varsa çalışmanızı bu saatte yapmanızı eğer yoksa ikinci seçenek olarak gece 00:50 ile 01:40 arasını değerlendirebilirsiniz ancak ilk verdiğim saatin enerjisi daha yüksek. Öncelikle ne istediğinize karar verin. Gerçekten istediğiniz ve düşününce kalbinizin hızlanmasını sağlayacak olan istediğinize odaklanın. Mecbur olduğunuzu hissettiğiniz için bir şey istemenizin faydası olmayabilir, önemli olan gerçek istediğinizi bulmanızdır. Buna karar verince istediğinizi bir kağıda yazın. Yine niyet yada seçim kelimelerini kullanın. Yazarken olumsuz şeyler istemeyin, borçları ödemek, hastalıktan kurtulmak gibi niyetler doğru değildir, bolluk- bereketin artması, sağlıklı olmak gibi niyetler olabilir ama ben daha spesifik şeylerle çalışmanızı öneririm. Bu konuda örnek vermem kolay değil çünkü herkesin isteği farklıdır ama bir ev almak, bir iş kurmak, evlenmek, çocuk doğurmak gibi niyetler daha net isteklerdir. Beyaz renkli bir mum yakın, beyaz renk arınmayı simgeler ve ateş hıdırellezin de sembollerinden birisidir. Daha sonra yüzünüzü doğu yönüne dönün, doğu yönü hem baharı hem de yeni başlangıçları simgeler. Mum da tam önünüzde yani doğu yönününde olsun. Sonra isteğinize odaklanın ve sanki olmuş gibi heyecanlı hissetmeye çalışın burada duygu üretmek çok önemlidir, içinizde istediğinizin gerçekleşeceğinin heyecanını duymaya çalışın ve istediğinizi 7 kere okuyun. Okumanız bitince " Niyetimin gerçekleşmesine izin veriyor ve niyetimi evrene gönderiyorum" diyerek kağıdınızı yakın. Yakarken güvenli kurallarına uyun ve yanmayan bir kapta yakın. Daha sonra küllerinin üzerine yarım çay bardağı kadar su dökün ve suya nefesinizi üfleyin. Ateş elementinden sonra su ile su elementini ve nefes ile de hava elementinin enerjilerini kullanmış oldunuz. Son olarak bu külleri bir ağacın dibine dökmeniz gereklidir ki toprak elementinin gücünden de faydalanalım. Eğer ağaç bulamıyorsanız sadece toprağa da dökebilirsiniz, dışarıda açık havada daha iyi olur ancak buna imkanınız yoksa evinizdeki bir bitkiyi de kullanabilirsiniz. Ancak bitkiye dökerseniz çok dikkatli olun bu bitki ölmesin bu sembolik olarak olumsuz bir etki oluşturur. Külleri dökerken " Niyetim bereketli topraklarda büyüyecek, gelişecek ve yeşererek bana ulaşacak" deyin. Bu şekilde 4 elementin gücünden de faydalanmış olacaksınız. Bu çalışmayı hıdırelleze özel verdim ve yapanların faydalanmasını seçiyorum. Hıdırellez bittikten sonra yapmanız aynı etkiyi yapmayacaktır çünkü o gün kolektif bilincinde inanç gücünü arkanıza alacaksınız bu nedenle yapmak isteyenler yarını ve mümkünse verdiğim saatleri değerlendirsinler. Yine yarın gece cüzdanlarınızın ağzını açık bırakın, erzaklarınızı koyduğunuz dolapların kapakları açık kalsın ve klasik olarak isteğinizi resmederek gül ağacına da asabilirsiniz. Bereket getirmesi için bir keseye pirinç koyarak bu gece mutfağınıza asabilirsiniz. Bunlar geleneksel uygulamalardır ve bunları da yapma şansınız olursa çok iyi olur. Türk kültüründe hıdırellezde duaların kabul olması için sadaka verme geleneği de vardır bunu da hatırlatmak istedim. Hepimize Hızır ve İlyas peygamberin kutlu buluşması hayırlı olmasını, hayatlarımıza refah, sağlık ve huzur getirmesini seçiyorum. Günün olumlaması: Günün enerjisine uygun bir olumlama hazırladım ve faydalı olmasını seçiyorum. "Bugün hayatıma refah getirecek seçimler yapıyor ve benim için hayırlı tüm isteklerimin gerçekleşmesine izin veriyorum" berna özcan demir | Offline
| |
05-05-2011, 05:12 PM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ harika bir günnn enerji toplamama yardım ettiğiniz için teşekkürler iyi ki varsınız.. mutlaka ama mutlaka deneyeceğimm | Offline
| |
05-05-2011, 05:45 PM
|
#4 (permalink)
| Guest | Dualarınız kabul olsun :) ARKADAŞLAR GÜL AĞACININ ALTINA DİLEKLERİNİZİ KOYMAYI UNUTMAYIN 24.00 DE…..KABUL OLMASI DİLEĞİYLE Bugun Hidrellez...Tüm dilekleriniz gerçek olsun....:) Sevdiğim kim varsa, kendim de dahil, sevebileceğim herkes de dahil...
Sağlığı iyi olsun.
Kalbi ritmini çalsın. Yanakları kiraz pembesi, dudakları bal olsun. Teni sıcak kalsın, enerjisi dışına taşsın. Ciğerlerinden nefes, midesinden gurultu, bacaklarından güç eksik olması...n.
Kanı bol olsun, damarlarında dönüp dönüp dolaşsın.
Sevdikleriyle birarada olsun. Kolu kollarına değsin, gözü gözlerinin içine baksın. Lafları birbiriyle başlasın. Nesi varsa, bölüşücek biri olsun; nesi yoksa, bulup getiricek biri olsun. Bu birileri az ama öz olsun. Bazıları dünyada tek olsun. Sevgisinin tamamını harcasın. Harcasın ki, ona büyük bir miras kalsın.
Sevmekten bıkıp usanmayacağı biri olsun. Onun yeri ayrı olsun. Onu soysun, başucuna koysun ama yalan uydurmasın. O herşeyine, her haline tek tanık olsun. Bir hareketiyle güldüren, bir hareketiyle ağlatan olsun. Duyguların hepsi onda olsun. Kalbi buna teslim olsun. Bütün şarkılar onu anlatsın. Aşık olsun, sırılsıklam olsun. Kurumasın.
Yapmaktan bıkıp usanmayacağı bir işi olsun. Başarının gerçek adının bu olduğunu unutmasın. İbadet eder gibi, bu keşfini hergün yeniden kutlar gibi, onu yapıp dursun. Yaptıkça daha iyi yaptığını görsün. Daha iyi yaptıkça bunu başkaları da görsün. O başkalarının bunu gördüğünü, dış gözüyle görsün, iç gözüyle işine baksın.
Neşesi bol olsun.
Kendini mutlu etsin, durduk yere neşelenmek nedir bilsin. İçinde birşey durup durup zıplasın. Duydukları, gördükleri onu gıdıklasın, kahkaha attırsın. Gürültü çıkarsın. Saçma şeyler söylesin. Çocuklukta en şımardığı ana, sık sık gidip gelsin. Nereye gidip geldiği bilinmesin.
Değiştirmek istedikleri değişsin.
İçte ve dışta, iyi günde ve kötü günde tadilat yapsın. Eskilerini atsın, ruhunu havalandırsın. Kapıda hep kamyonu dursun. Dilediği yere taşınsın. Kendinden taşınmak isterse, içindeki güç, dışındaki sevgi ona yardımcı olsun. Bileği, bütün alışkanlıklarıyla, bağımlılıklarıyla güreşsin.
Birşey ona sürpriz olsun. Günlerinden birgünü, bir pakete sarılı olsun. Açılınca, içinden hiç beklemediği güzel bir haber çıksın. Bu gün üçyüzaltmışbeş'ten herhangi biri olsun. Öylesine bir pazartesi, arkaya kavuşturduğu ellerinde, unutulmaz bir salı saklasın. Öyle tahmini mümkün olmayan birşey olsun ki bu, hayatın zekasını anlatsın.
Bir hayali gerçek olsun. Bir hayale gözünü yumsun. Peşinden koşup, onu sobelesin. Hayalini kendinden saklamasın. Bir çizgi filmde olduğunu, herşeyin mümkün olduğunu unutmasın.
Bu duayı okusun. Kendi sesiyle duysun. Duası gerçek olsun.
Her kelimesine şükretsin. Tek satırına nazar değmesin. Amin. Alıntıdır. |
| |
05-05-2011, 06:38 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dualarınız kabul olsun :) olsun o halde bütünün ve hepimizin hayrına dileklerimiz gerceye dönüşsun aminnnnnnnnnnn
__________________ mutluluk benimle | Offline
| |
05-05-2011, 07:45 PM
|
#6 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ Bu iki yazı da birbirinden güzel, çok teşekkürler :)) herkesin dilekleri gönüllerince gerçekleşir inşallah :)
Bir çok insanın olumlu enerjisini yansıtacağını düşünüyorum. Bu güzel günün güzel enerjisinden en iyi şekilde faydalanmayı seçiyorum... | Offline
| |
05-05-2011, 11:06 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Dualarınız kabul olsun :) allahım hepimize sağlık versin,neşenin,kahkahaların hiç susmadan cıvıldaştığı mutlu bir hayat nasip etsin | Offline
| |
06-05-2011, 12:05 AM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ hepiniz birer pırlantasınızz yaaa Yüce Allahım hepimizin gönlündekini versinnnnnnnnnnnn | Offline
| |
06-05-2011, 12:24 AM
|
#9 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ ne gerekiyorsa yaptımm..bunu yaparken hem kendim hem tüm ihtiyacı olanlar için yaparak isteklerimi evrenselleştirdimm..hadiii..bu geceyi değerlendirmeye devamm...trenn kalkıyorr..eksik kalmasınn..(sabah erken kalkıp pencereleri açcam galiba birde..)
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
06-05-2011, 09:51 AM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün: Hıdrellez \0/ Ben yaptımmm... :) hepsini yapamadım ama :( çünkü tam saat 12 ye çeyrek vardı yazıyı okuduğumda..
ama istediklerimi resimle çizdim.. :) çok güzeldi.. o küçücük kağıdın her yerine bişiler yazdım, diledim. resimler çizdim... :) bol bol hayal kurduumm...
Gül ağacım yoktu maleseff bende küçük saksı çiçeğimin dalına astım ve tam 12 gibi penceremin önüne koydum...
Bu sabahta aklıma ilk geleni söyleyerek işe geldim.
Yazdım Hıdrelleze, olsun haftaya.... :)))) hahaha
e olsun o zamannn...
__________________ Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN... Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz.. | Offline
| | | |