![]() |
bu gün benim doğumgünüm vvveeeeeeee hoşgeldin yeni yaşım k8908 k8908 k8908 k8908 evettt 19 yaşındayım artık.biliyorumki yeni yaşım gelirken bana şans başarı yeni değişimler getirdi annneeee kızın bir yaş daha büyüdü blissy blissy blissy blissy iyiki doğduuummmmmm gogogo gogogo gogogo |
bu gün benim doğumgünüm canım kızım doğum günün kutlu olsun cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 iyiki varsın seni çok seviyorum allah inşallah iyi günler gösterecek sana eminim sen bizim en değerli varlığımızsın seni çoooooookkkkk çooooookkkk seviyoruzzzzzzz kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm canımmmm anneeeemm ark5 ark5 ark5 bende sizleri çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm ecem iyiki dogdun canımmmmmmmm derty derty derty derty demek artık ecem19 oluyosun bizi karıstıramazlar artık khkh56 khkh56 insallah yeni yasında da çok mutlu olursunnnnnnnnnnnnn ve biz senin 20 21 22 23 ........................ 60 61 62 yaslarındada yine burda hep beraber oluruz canım tekrardan iyi dogdunnnnn kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim canımmm kiss3 kiss3 kiss3 inşallah canım hep beraber oluruz.canım ben alışmıştım bizi karıştırmalarına 44 44 44 yinemi dönsem eski yaşıma acaba dusun dusun dusun tekrar teşekkür ederim canımm sizlerde iyiki varsınız kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm ecem'ciğim yeni yaşın kutlu olsun .İyiki doğdun Ecem iyiki doğdun .Hayat sana hep dilediğini versin .Bütün yaşların birbirinden iyi geçsin. kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim.iyiki varsınız kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm |
bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim sizde bir tanesiniz hepiniz çok özelsiniz benim için kiss3 kiss3 kiss3 |
bu gün benim doğumgünüm demek aramızda bir doğumgünü çocuğu var 956k iyi ki doğdun ecem nice mutlu senelere... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 AM. |