04-12-2009, 09:50 AM
|
#8 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Site Yönetiminde Değişiklikler ve Yeni Mod Adayları Sitede aktif olmayan modlarımızdan Çicek1973,Ecem18,Yakamoz,Melodis mod üye kategorisinden çıkardık.Tekrar vakit bulup aktif olacakları zaman özel mesajla bana ulaşırlarsa mod olabilirler.Şimdiye kadar ki emekleri için teşekkürler.
Wampirella ve Bengusu mod olarak atandılar.Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ayrıca mevcut modlarımızdan aktif olanlarda rütbe yükseltmesi yapacağız.Özellikle Yenibirhayat ve Redflowers forumda aktif olarak çalıştılar.Diğer modlarımızdan da bu ay içerisinde aktif olanlar olursa onlarda da rütbe yükseltilmesi düşünülebilir.
Çevirmen üye grubumuzda da düzenlemeler yapılacak.Tüm çevirmen üyelerden sorumlu yönetici üye düşünüyoruz...
Ayrıca forumumuzda Azerice bölümü açılacaktır.Bu bölümde Elgun beyi mod olarak düşünüyorum.Kendisi azeri diline bir çok çeviri yaptı.
Site kedimiz de bu sene çok çalıştı.Kendisi zaten en yüksek rütbede olduğu için ayrıca bir rütbe yükseltmesi yapamıyorum.Teşekkürler |
| |