![]() |
Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı Kuantum Nefes ve Yaşam Koçu&Kuantum İsim Analisti Özlem Şahin’in 22.12.2009 tarihinde Airport Tv de katıldığı 44+plus programında Melda Tuncel ile isim analizi hakkında yaptıkları keyifli sohbet.. YouTube - Özlem Sahin 44+Plus programı İsim analizi 1.kısım YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog .2.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 3.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 4.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 5.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 6.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog.7.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 8.kisim YouTube - Özlem Sahin 44+Plus Prog. 9.kisim |
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı Ellerine sağlık canım benim sevincli Grubumuza da eklendiğinde süper olacak sevincli |
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı Alıntı:
|
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı linkler acmıyor |
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı Şİmdi denedim linklerde sorun yok açılıyor.You tube açabiliyormusnuz? |
|
|
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı adaşımı izliyicem::) |
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı Videoları keyifle izlerken, dayanamayıp durdurdum ve Özlem Hanım'ın benim için yaptığı kuantum isim analizini tekrar okudum. O zaman da şaşırmıştım, şimdi de şaşırdım.. Tekrar teşekkürler Özlem Hanım.. Ben bile kendimi böyle anlatamazdım.. |
Cevap: Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı bende izledim çok güzelmiş teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |