![]() |
Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Kuantum İsim Analisti Özlem Şahin (Shamanic) 9 Haziran Çarşamba günü Show TV 10:45 de yayınlanan Seda Sayan'ın 'Sabahın Sedası' programına konuk olacaktır. Programda ismimizin ve soyismimizin hayatımıza ne gibi etkileri olabileceği konusunda bilgi verilecektir. İzlemenizi tavsiye ederim :) Hayatım Değişti ekibi olarak kendisine başarılar, sizlere de iyi seyirler diliyoruz. Sonsuz ve tanımsız sevgiyle.. |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Çok güzel. ;) |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran insallah unutmam izlerim (: |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran canım arkadaşım...tebrik ediyorum..956k.harika bir program olucak...bundan eminim...başarılarının kat be kat artması dileğiyle...actionsmile |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran ya işteyiz?nasıl izleyeceğiz?kayıt şansı yok mu :( |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Videosunu izleyebilme imkanı sağlarsanız seviniriz. Çünkü o saatte imkansız. Sevgilerimle... |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran sırf özlem hanım için okula gitmicem izlicem onu. |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Alıntı:
|
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran bitmedi ama yarın sınav yok:) |
Cevap: Özlem Şahin (Shamanic) Show TV Programı 9 Haziran Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |