| ||||||||||
|
Beyaz Masa ve Duyurular FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden başlanan telkin cd hediyeli aktivite çalışmamıza Eylül ayında da devam ediyoruz. Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar, ![]() Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden başlanan telkin cd hediyeli aktivite çalışmamıza Eylül ayında da devam ediyoruz. Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten mesajlar dışında ayrıca forum içinde paylaşımlar yapmalarını da rica ediyorum. Kazanacak arkadaşlarımızı kura ile değil emekleriyle belirleyeceğiz. Bu ayrıntıyı kimse atlamazsa sevinirim. Değerlendirme Kriterlerimiz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimlerde 3 arkadaşımıza Hayatım Değişti Telkin CD www.telkincd.com dan seçecekleri herhangi 1 cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir. Ayrıca paylaşımlarınız sonucunda ileride forumumuzda moderatörlük için de değerlendirilebilirsiniz. Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız. Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarıma forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Mutlu paylaşımlar. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben katılıyorum..... Ama eylül ayına ümitli değilim. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende katılıyorum..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ben de katılıyorum...Ama inşallah bu ayki gibi bir aksilik olup da maillerin yarısı silinmez. :-(((
__________________ ![]() Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin... Hz.Mevlana.... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Umarım benimde 500den fazla mesajım silinmiş ama sorun değil daha iyilerini yazarız. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar, ben güven-ego güçlendirici telkini yaklaşık 2 gündür sürekli dinliyorum. Hem klasik müzik, hem sanat müziği olarak indirdim, bunları ardarda 6'şar defa kaydettim. Bu şekilde farklı formlarda dinlemek iyi midir. Ayrıca diğer ücretli telkin cd'lerinden de almak istiyorum sırayla, ama satın aldıklarımız da farklı müzik ve sesler ile hazırlanabiliyor mu? Tek müzik tarzı değil, sıkıcı olmaması için birkaç çeşit olarak dinlemek istiyorum. teşekkürler |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Farklı müziklerde dinlemenin bir sakıncası yok içerik aynıdır.Ücretli telkin cd lerini Hayatım Değişti Telkin CD dan sipariş verebilirsin.Atakan bey ile görüşürsün istediğin müzikte ayarlayabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yaklaşık olarak 1 yıldır sitenizden haberdarım fakat düzenli olarak telkin müziklerini dinleme zamanım olmamıştı şimdi geceleri yatarken açıyorum uyandığımda telkin hala devam ediyor ve ben 3 günde farkı farketmeye başladım.insandaki farkındalık artıyor ve yorumlarda da bahsedildiği gibi insan her zaman yaşadığı çevreye daha bi farklı gözle bakıyor.sanki gözden kaçan güzellikleri bile farketmeye başlıyor insan.açıkçası devamını sabırsızlıkla bekliyorum. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,168
51 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet katılmak isterim , umarım başarılı olur bu cd yi ben kazanmak istiyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Beyaz Masa ve Duyurular FORUM AKTİVİTELERİ EYLÜL AYI BAŞVURULARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden başlanan telkin cd hediyeli aktivite çalışmamıza Eylül ayında da devam ediyoruz. Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlarımızın katıldıklarını belirten ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi