![]() |
Cevap: Eft ve yüz kızarması arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim kızarmaktan asla utanmayın ne olursa olsun hangi ortamda olursanız olun.Kendimden örnek veriyorum kızardığım zaman bulunduğum ortamdan kaçardım hemen yüzümü saklardım felan ama sonradan kendi kendime ne olursa olsun kaçmicam dedim ve çok kararlıydım .Bu okadar kötü bi belaki siz kaçtıkça arkanızdan daha hızlı kovalamaya başlıyor o yüzden kaçmayın.Ben bir keresinde kızardığım zaman yüzümü saklamadım kaçmadımda ama varyaa nasıl kırmızı oldum sınıfta herkes bana baktı güldü :D ben de ne var sanki dedim ben kızarmaktan utanmıyorum hem bu bana özel bişey kolaysa siz de kızarın üstelik bana çok yakışıyo dedim :D bi baktım yüzüm bembeyaz olduu kendi rengime döndüm sonrada hiç kızarmadım çook şükür .. üstüne gidin arkadaşlar kaçılıcak utanılıcak bişe değil bırakın bulunduğunuz ortamdaki insanlar sizi domates gibi görsün hiç umrunuzda olmasın hem dediğim gibi herkes kızaramaz bu bize özel bişey :D kendinize çok iyi bakın kaçmak yoookkk ...umarım atlatırsınız seviler.. |
Cevap: Eft ve yüz kızarması ben bu kizarmaktan kurtulamiyorum.neden oluyorki boyle.ama gercekten herkes kizaramiyor.bide oyle guzel bi tarafi var |
Cevap: Eft ve yüz kızarması oluyor işte napalım :) ama çok kez söyledim bunu asla kaçma önceden okadar çok takardımki kafama hiç bir ortama girmezdim.okuldaki bir hocamla konuştum bunu o bana bir sürü slayt hazırlattı ve birsürü kişinin karşısında,konferans salonunda sunum yaptırdı çok faydası oldu bunun.İlk sunumda sesim tir tir titredi ,sonrakinde daha azaldı felan derken artık gayet rahat konuşabiliyorum topluluk karşısında çook şükür:) Sizlerde böyle etkinliklerde bulunmayı deneyin ve kızarınca asla uzaklaşmayın bulunduğunuz ortamdan bırakın öyle görsünler sizi domates gibi hemde :) Kızardııııınnn yapanlarada kızardıysam kızardım kolaysa sende kızar deyin ve utanmayın asla arkadaşlar bu konuda çok çektiğim için yardımcı olmak istiyorum sizlere de önerilerimi dikkate alın lütfen.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |