Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Eft

Uyarılar

Eft eft tapping, eft, eft emotional, eft gary craig, eft emotional freedom, eft practitioners, eft manual, eft videos, eft transfer, eft ıban

MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eylülzen Eft yapmak elbetteki zaman alan bir olay sorunlarını bulmak zaman alıyor bazen hiç hatırlamadığın olaylar karsına çıkıyor ona sıfırlayana kadar EFT yaptıktan sonra olay çözümlene biliyor .Bazende olayların içinden başka olaylara ulaşıyorsun onlarada EFT yapman gerekiyorki çözümlenip bitsin.EFT de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi

MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-10-2008, 09:25 AM   #51 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: MUSTANG İLE EFT KONUSUNDA HERŞEY

Eylülzen Eft yapmak elbetteki zaman alan bir olay sorunlarını bulmak zaman alıyor bazen hiç hatırlamadığın olaylar karsına çıkıyor ona sıfırlayana kadar EFT yaptıktan sonra olay çözümlene biliyor .Bazende olayların içinden başka olaylara ulaşıyorsun onlarada EFT yapman gerekiyorki çözümlenip bitsin.EFT de olayı her turda hissedeceksin o duygu sıfırlanıncaya kadar turlara devam edeceksin .Her konu için devam edeceksin ben bazen on turda bazen iki turda bitiriyorum .Eğer içinden başka bir olay çıkmıyorsa bitiyor başka olay çıkıyorsa onada sıfırlayıncaya kadar yapıyorum .Kitap çok sade bir dille anlatılmış başlarken mutlka yanınızda olsun takıldığınız bir yer olursada bizlere sorabilirsiniz.

Serenity insan başka şeyler de öğrenince ne güzel hepsini birleştirip kendine yeni yollar buluyor .Bizler burada deneyimlerimizi paylaştıkça daha neler yapacağız kimbilir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 05-10-2008, 10:14 PM   #52 (permalink)
Teğmen

eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point

eft ile ilgili bilgi edinmeye çalışıcam mutlaka fakat geçmiş kocaman bir karanlık gibi şimdilik tekrar geri dönüşler yaşamak korkutucu gibi fakat biliyorum ki gerekli biligilerini paylaştığın için teşekkürler
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2008, 11:08 PM   #53 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point

peki geçmişimize geri dönerken özellikle bişeyler arıyomuyuz yoksa kendiliğinden gözümüzün önüne mi geliyor.onu anlamadım.bir de bizi üzen olayları mı sinirlendiren olaylarımı atmaya çalışıyoruz.valla hepsini yapmaya kalkarsak her anımız eft ile geçer
Alt 06-10-2008, 08:43 AM   #54 (permalink)
Mustang
Guest

Filim metodunda geri dönüşler yapıyorsun .Hayatının bir dönemine ileri geri gidip geliyorsun o zaman da yaşadığın şu an unutmuş bile olabileceğin bir olayı hatırladığında vücudunun herhangi bir yerinde bir sıkışma veya bir acı hissedebilirsin .Ben genelde bogazımda hissederim bir yumru gelir bogazıma oturur.Birkeresinde dizimde hissettim diz ağrım çok şiddetlendi ve EFT yaptıktan sonra çok az kaldı .Geçmişte birşey elbeteki arıyoruz ve bize ne hissetiriyor fark ediyoruz .Biz zaten filim metodunu unuttuklarımız için kullanıyoru hatırladıklarımıza zaten yapıyoruz.

Bizler kendimize nekadar zaman ayırıyoruz bir düşünün .Televizyonda saçma sapan şeyler için bile kendimizden fazla zaman ayırıyoruz.Bize verdiği rahatlamanın yanında kendinize okadar zaman ayıramazmısınız.Birde fotoraflara bakarak hatırlamak istediğiniz şeylerede EFT yapabilirsiniz.
Alt 23-10-2008, 08:38 AM   #55 (permalink)
Mustang
Guest

Dün uzun bir aradan sonra kendime yeniden EFT yapmaya başladım .Alerjilerimikaydedip tekerteker EFT yapmaya karar verdim .Ben önce bütün alerjilerime yapmıştım ve iyi sonuçlaraldım .Artık kış geliyor ve benim iyi bir tedaviye ihtiyacım var diye düşündüm ve dün başladım.Soğuk.ıhlamur,karanfil,iğde,çilek,ağaç kokusu (ıslak tahta veya kereste),polen,yün,deterjan,toz,bzaı kokular,bazı kozmetik ürünler,rimel gibi önce tesbit ettim ve uygulamaya başladım .

1-soğuk -burnumda hisettim .3turda bitirdim .

2-yün-boğazımda hissettim .3turda bitirdim.

3-karanfil-burnumda hissettim .3 turda bitirdi.

Burnumda hissettim derken açıklayayım burnum hiç nefes alamyacak kadar tıkandı ve EFt bitince sanki kocaman bir nefes aldım .Ben bir haftadır yün yorganla yatmaya başladımve ağazımda yaralar ve dişetlerimde inmeler olmaya başlamıştı istediğiniz kadar ilaç kullanın geçmiyor.Dün yün için EFt yaptım ve bu gün sabah kendimi yokluyorum ve çok rahat ağazımdaki yaralar olmadan kalktım ve kocaman nefesler alabiliyorum .

EFT yapmaya başlarken sorunu bulduktan sonra nerenizde hissediyorsanız bunuda bulun ve ona 1-10 arasınada bir sayı verin .Ben genelde 10derim ve başalrım yün alerjimden dolayı kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum ve onaylıyorum diye karete noktasına vurmaya ve diğer noktalarla devam ederim bir tur bittikten sonra tekrar hissederim bakalım nekadar veriyorum ve bazen hemen 5 iner bazende 8 olur buna göre 0 layıncaya kadar devam ederim .Bütün alerjilerimi tektek ele alıyorum buradan yaptıkça yazacağım.
Alt 23-10-2008, 01:49 PM   #56 (permalink)
Teğmen

eylülzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylülzen is an unknown quantity at this point

Alerji sorununu malesef bende yaşıyorum özellikle bahar aylarında ve benim metalede alerjim var plastik türü şeylere birde,bu kitabı izmirde olmama rağmen henüz bulamadım en kısa zamanda almak istiyorum deneyenler olumlu sonuçlar alıyorlar yalnız sorunun çözüldüğünü his mi ediyorsunuz yani on vuruş yapılıyor sanırım dokuza düştüğünü yada beşe nasıl anlıyorsunuz orasını pek çözmüş değilim tabiki denemeden bilinemez sanırım önce denemek lazım kavramak için birde benim nedensiz kaygı ve korkularım var yani hani iç sıkıntısı dediğimiz olay aslında tabiki nedeni geçmişte yaşadığımız sorunlar bunlar hayatımda ciddi blokajlar oluşturup cehenneme çeviriyor bunlar için denemeyi düşünüyorum umarım olumlu sonuçlar alırım.
eylülzen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-10-2008, 08:14 AM   #57 (permalink)
Mustang
Guest

Ben dünde ıhlamur ve ağaç kokusuna eft yaptım.
1-ıhlamur-3 turda bitirdim burnumda hissettim

2-ağaç kokusu-3turda bitirdim.Buçok ilginçdilimde ve boğazımda hissettim .Bualerjim benim dilimi yara yapıyordu ve boğazım şişiyordu nefes almak çok zor oluyordu .

Dün şu dikkatimi çekti EFT yaparken hissetiğim nokta o alerjen benini nerede etkiliyorsa orada hissediyorum.Bu yüzdende artık hissetmem daha kolay oluyor.

Eylülzen sen söyleyince aklıma geldi beninde metaleve naylon giyisilere alerjim var iyiki hatırlattın.Bir ara ince çorap giyemez olmuştum .

Bu hissettme olayına gelince mesela benim burnumda hissetmemden örnek vereyim burnum sanki tamamen tıkanıyor hiç nefes alamıyorum on diyorum EFT yaptıkça durup her turda ne kadar geçmiş diye kontrol ediyorumbunu sen kendin belirliyorsun bazen iki turda bazen on turda bitiyor bazendeiçinden başka olaylar çıkyor onlarada yapıyorsun uzuyor.

Bence öncelikle listeni yap seni üzen yoran sıkan önüne set çeken ne varsa hepsini listele.Ben annemden eşime çocuklarıma dostlarıma kadar herşeyi listeledim ve onlara eft yapıyorum daha listemin çok başlarında olmama rağmen çok faydasını gördümlistene döndüğün zaman tekrar kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Alt 27-10-2008, 09:37 AM   #58 (permalink)
Mustang
Guest

Dün eşimle sigarayı bırakması için eftçalışmaları yaptık .Kendisinden ve içtiği sigaradan öylesine mutlu ki ona ne dersem karşısına bu nasıl oluyor diyor .Birtürlü hissedemedi onun yerine ben onu gözlemlediğim için ben fark ettim sanki iç geçiriyor gibi nefes alıp verirken zorlanıyordu .Ama bu işten yılmayacağım ve ona sigarayı bıraktıracağım.Bütün gelişmeleri buradan yazarım .Dün sigara içtiğinden dolayı kendini tamamen ve derinden kabul ediyorum ve onaylıyorum diye 5 tur eft yaptık her gün böyle devam edersek bu işi çözeriz.
Alt 30-10-2008, 06:55 PM   #59 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
guness is an unknown quantity at this point

ben hangi noktalara eft vuruşu yapıldığını göremiyorum resimler yok biri bana gönderirse sevinirim
guness isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2008, 07:02 PM   #60 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks