![]() |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ben sadece su sesi duyuyorum bendemi sorun var ses yok telkin sesli olur telkin edecek bir kelime dahi yok |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Telkin sesleri bilinçaltının duyacağı şekilde ayarlandığından duyulmayabilir. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar... ben bugün öğrendim bu siteyi ve ilk bugün dinlemeye başladım telkinleri. bir kaç saattir dinliyorum ve galiba vücudum buna tepki vermeye başladı bile.kafamın sağ tarafında tam anlatamayacağım sanki uzun süre bir şeye kafa yorunca oluşan (ağrıda diyemem) karıncalanma hissine benzer bir şey oluştu... ama nedense düşüncelerim bir kaç saat öncesine göre daha berrak gibi hissediyorum... sıkılmıyorum dinlerken.. düşünmüyorum.. acayip bir duygu.. hayatımın zor bir dönemindeyim umarım faydası olur... ve bende bunu burada sizlerle paylaşırım... |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Alıntı:
Ben sürekli su sesi-doğa versiyonlarını dinliyorum.Evet doğru benimde dikkatimi çekti aynı bağırma sesi. Başka bir yerde sanırım bir bayan sesi gibi geliyor.Yukarıda mesajı okuyunca soru işareti dağıldı.Teşekkür. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Bunu ne kadar dinlemeliyiz genel bir süresi saati varmı söylermsiniz... |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu seminerden sonra dinliyorum ve müthiş faydasını gördüm |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu arkadaşım dinleyebildiğin kadar dinle aylardır dinleyenler var! |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Ben indirdim.Çok güzel.Çok çok teşekkür ederim...Günde 8 saat dinlemeye çalışıyorum. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhaba. yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum. internette farklı birşey ararken subliminal olaylara rastladım, ordan ora ordan oraya derken sitenizde takıldım ilk defa karşılaşıyorum böyle bir olayla mp3 leri indirdim, fakat aklıma takılan şu ; bunları kendinizmi hazırladınız. 2. olarak bunların içerisinde bizim kulağımızla duyduğumuz fakat algılayamadığımız sesler mi var( 8 desibel). 3. olarak böyle sesler varsa bu sesler türkçemi yani bunlar alıntıysa ingilizce olduğunu tahmin ediyorum.4 olarak eğer ingilizceyse bilinçaltımın ingilizce bilme olasılığı nedir? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Merhaba; Forumu biraz araştırınca cevapları buldum. Aramadan konu açtığım için özür dilerim. Normalde birçok forumda böyle konular açtığım zaman düzeltme ihtiyacı hissetmemişimdir, ama şimdi düzeltmek istiyorum. Buradan indirdiğim mp3 leri 1 güne yakındır dinliyorum ve kendimi farklı hissediyorum. Sadece 2 saat uyumama rağmen uykum yok ve çok zindeyim. Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 PM. |