![]() |
Cevap: Ynt: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Syn Nil Gün arkadaşımızın yazdığı yazının bir çok kısmına katılıyorum tek katılmadığım kısmı egonun güçlendirilmesi kısmı, oysa kapı tokmağı içerde olan odada duran kişinin bütün özellikleri egosu sıfıra yaklaşmış kişinin özellikleridir. Egosu şişik olmayan kişi kimsenin kontrolünde değildir. Kararlarında evrensel bilinç söz konusundadır. Bana göre başlıkta yazan arkadaşımızın söylediği gibi bu yazının başlığı ego güçlendirmek olmamalı aksine egoyu zayıflatmak olmalı sonuçta kendini diğerlerinden aşağı hissedip sınırlarını koruyamamamak da ego sorunudur. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Yazı doğruları yazıyor fakat o doğrulara asla egonu güçlendirerek ulaşamazsın, sadece sıfıra yakın ego ile ulaşabilirsin aksini ispat etmeye çalışan herkesle tartışabilirim beni ikna da edebilirler. Fakat bildiğim tek şey var Nil gün arkadaşımızın yazısındaki tokmağı içeriden açan insanın en büyük özelliği egosunun sıfıra yakın olmasıdır. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Peki birarada nasıl dinleyebilirim acaba? Yani arka arkaya ikisi de mi çalacak. Yoksa 10 gün ego strengthening son 10 gün suçluluk telkini mi* |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Alıntı:
1 suçluluk telkini bir de ego güçlendirici çalsın yani o şekilde ayarla .. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? yanlıs yere yazıyorsam özür dilerim ama linkler çalısmıyor lütfen yenilermisiniz telkin.comda da sorun devam ediyor hiç birşey indiremedimağla2 |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? arkadaşlar ego güçlendirici ve suçluluk duygularını birlikte 3 gündür elimden geldiği kadar çok dinlemeğe çalışıyorum fakat değişiklikleri nasıl anlayacağımı bilemiyorum kesin bir yöntem varsa söyleyebilirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Alıntı:
|
Cevap: Ynt: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? mükemmelliyetçi duygularım olduğunu düşünüyorum, diyer deyişle yetersizlik, bu duygularımı ego güçlendirici ile atmam mümkünmü, yoksa telkinmi sipariş vermeliyim, cevaplarsanız sevinirim, saygılarımla. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Ego guven ve sucluluk ile baslayabilirsiniz. Ozel telkinlerden kendini kabulleni oneririm. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Harika bir Size teşekkürker beyin zorlandıkça ögrenirim,gelişir,anlar:))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM. |