23-01-2010, 08:43 PM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: üşenme/erteleme/vazgeçme Alıntı: genco Nickli Üyeden Alıntı
emeğinize,yüreğinize sağlık Murat bey. eserinizin, gerçekten bir kitap yazayım mantıgı ile olmadıgına canı gönülden inananlardanım ve paylaşımınızı kendim ve sevdiklerimle paylaşmayı seçiyorum. iyi ki varsınız. | Güncel yaşamda hayat mücadelesi, bir çok sorunlarımızın yanında insanların yararına bir çoğumuzun yapabileceği aktiviteleri gerçekleştirmek mümkün. Benim kendi adıma hayatımı doldurabilmem için yaptığım, halen de devam eden, sürekli gelişen toplum yararına olmasını dilediğim bir çalışmadır. Sizler de artık piramitgenç koçlarından biri olmaya başladınız. Uzaktan ne derecede yararım olabilirse sonuna kadar varım. Yaygınlaştırma da çok önemli bizim çıkış noktamız açısından. Biz herhangi bir tarikat, siyasi görüş, insanların farklılıkları ile ilgilenen bir özellik taşımıyoruz. Ancak yakın zamanda dernek kurarak yaygınlaşma, hizmet ağının genişlemesi konusunda hazırlıklarımız var. Sevgi, hoşgörü, mutlulukla yaşayın. Size ilgi göstererek çalışmalarımızı yaygınlaştırma isteğinizden dolayı bizzat teşekkür ederim. |
| |