![]() |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Ego Güven Güçlendiriciyi Sanat Müziği Eşliğinde Dinlemek İsteyenler Buradan Yüklesinler..Link üzerine gelip sağa tiklayin farklı kaydedin http://hayatimdegisti.org/dosya26/eg...sti.com(1).mp3 yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız.. RapidShare Webhosting + Webspace ALTERNATİF LİNK: Web Hosting - Dedicated Server |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Sn. Moderatör Öncelikle ellerinize sağlık. Bir tıp doktoru olarak sizi kutluyorum Sormak istediğim bir konu var. Bazı MP3 lerin metin içeriğine girerseniz, hem ingilizce hem de Türkçe olarak görünüyor. İndirilen mp3 hangi lisanı içeriyor acaba ? Bunu nasıl anlayabileceğiz? Aydınlatırsanız sevinirim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Saygılarımla. |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
|
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Yeni favorim sanat müziği.sanat müziği ile yapılan telkinleri dinlemeye yeni başladım.Bir önceki favorim naw age idi.Bundan böyle sanat müziği.sanat müziğini hiç dinlemeyenlere duyrulur.gerçekten çok güzel deneyin. alk78 alk78 |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği kahvesmiley Bıktım New age dinleye dinleye desenize Kadir Bey şuna y789 |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Valla doğru üstad ama türk sanat müziğide hiç fena değil.Açıkçsı yaşlı müziği diye nitelendirirdim hep. |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği sana muziği versiyonunu cok hosuma gıttı ama suresı 1:40..cok kısa geldı..acaba daha uzun da ben de mı acılmadı..tesekkurler.. |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Alıntı:
|
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği tekrar ındırdım ama ne yazık kı gene kısa.. artık dıgerlerını dınleyım.. tesekur ederım.. |
Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği merhaba ben yeni üyenizim...mp3leri indirdim doğa telkini.. fakat su sesinden başka bişey yok.. dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |