Ego Güven Güçlendirici Ney Ego Güven Güçlendirici Telkin Ney Versiyonunu Bu Linkten Yükleyebilirsiniz.Sağa tiklayip hedefi farklı kaydet yapiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 alternatif link RapidShare Webhosting + Webspace ALTERNATİF LİNK: Web Hosting - Dedicated Server |
Ego Güven Güçlendirici Ney atakan bey, Ego ile ilgili yazıya ulaşamadım, başka bir arkadaşada yazmışsınız sayfanın alt tarafına ilerleyin diye ama göremedim, yardımcı olurmusunuz müsait olduğunuzda. |
Ego Güven Güçlendirici Ney Merhabalar, Öncelikle tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler... foruma ve siteye yunus sesleri araken rastladım ve üye oldum ancak hiçbir telkin çalışması yapmadım bugün üye oluşumun üzerinden epey geçtiği halde tekrar karşıma çıktı forum ve bende telkin dinlemeye karar verdim umarım sizlerin anlattığı olumlu değişimleri bende yaşayabilirim öneriniz üzre ego güçlendirici ve suçluluk ile ilgili olanların hepsini indirdim ve dinliyorum aynı şeyi dinlemek sıkıcı olacağından 10 şarkıyı birden karışık dinliyorum music45 sevgi ve huzurla kalın blissy bu arada ikonlarınız çok eğlenceli derty |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney selamlar bu telkin müzikleri bir harika özellikle ney benim için ideal yaşamımda oldukça heyecenlıyım ama neyi dinledi,kten sonra içimde dinginlik hissediyorum telkinlerin de faydasını göreceğime inanıyorum bazı gelişmler oluyo iyi yönde arada içimde önleyemediğim bir heyecan oluşuyo sanırım buda normaldir teşekkürler tüm site çalışanlarına harika bir yer burası sonsuz sevgilerle |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney aynı scriptin farklı müzik versiyonlarını arka arkaya dinlemek uygun mudur? ayrıca aynı scriptin farklı ses versiyonları mb olarak neden birbirinden farklı acaba? |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Alıntı:
Sevgi ve saygı ile... |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Merhaba ben de yeni üyelerinizdenim. Merak ettiğim bir şey var. Biz bu telkin müziklerini ne kadar süreyle dinleyeceğiz. Yani bu olumlu etkiler müzikler dinlendikçe mi devam edecek yoksa bir müddet sonra müzikleri dinlemeyi bırakınca kişi önceki durumuna geri mi dönecek? |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Alıntı:
Hoşgeldiniz... Sorunuz ile ilgili konu başliği bu bölümdedir... http://www.hayatimdegisti.com/portal...79&board=176.0 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney merhabalar bende yeni geldim sigrt56 |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Rapidshare e yüklenemez mi bunlar. Yüzyıldır uğarşıyorum hala indiremedim ya. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:43 AM. |