![]() |
öncelik sırası? ego/sucluluk? merhaba ben yeni üyeyim. nereye ne yazacagımı bilmediğim için burdan sormak istiyorum. sucluluk ve ego için bir öncelik sırası var mı? ben egoyla başladım sonra suçluluğu dinleyeceğim ama? |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? Benim bildigim kadariyla bir sira yok. Pespese dinliyorsun. Yani ben oyle yapiyorum. Yanlis da yapiyorsam burada senin sayende ogrenmis olacagim. :) |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? Rehberdede söylendiği gibi önce ego ve suçluluğu 80 saat dinledikten sonra suçluluğu çıkartıp topluluk karşısında konuşma veya kendine güven ekleyebilirsin.Günde 7-8 saat dinleme ile düzenli dinlemen gerekiyor.Ben öyle yapıyorum şahsen.İyi dinlemeler:D |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? Justpro arkadaşımızın ifade ettiği gibi dinleyebilirsiniz . Mümkünse gece dinlemeleri(uykudayken) daha faydalıdır Sevgiler |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? Ben ikisini birlikte dinliyorum biri bitince diğeri çalıyor böyle ard arda devam ediyor 2.günüm bilgisayarda vakit geçirdikçe dinliyorum zaten günde 5 saat bilgisayarda geçiriyorum :). |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? Ben bilgisayarda, kulaklık takarak uyurken hem de metroda kulaklıkla falan dinliyorum.Çok faydalı oluyor.Günde yaklaşık 10 saat uyumakla beraber :) |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? ego ve suçluluk dışında enlazım olan 3 4 tane daha ekle öle dinle bence zaman kazanmış olcaksın |
Cevap: öncelik sırası? ego/sucluluk? uyurken dinlemek doğrumu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM. |