![]() |
Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Selam arkadaşlar,ben yaklaşık iki hafta boyunca gece yatmadan önce suçluluk+ego güçlendirici telkinleri önerilen biçimde gibi 7-8 saat süre ile dinledim.İlk gün kendimde müthiş bir güven artması ve rahatlık gözlemledim,tek kelimeyle inanılmazdı.Ancak ikinci günden itibaren bu hissim kademe kademe azaldı.Bir haftayı tamamladığımda ise tekrar olumlu hissetmeye başlamıştım,ancak yine bu hissimi kaybettim.Şu an ikinci haftanın içindeyim ve depresif bir haldeyim.sanki telkinler bende ters etki yaratıyor gibi bir hisse kapıldım.İyi sonuçları görene kadar devam edeceğim ancak listeme yeni telkinlerde eklemek istiyorum.Genel halim depresyona yatkın olduğundan,depresyon dünde kaldı+koruma kalkanı fayda sağlar mı,görüşlerinizi bekliyorum. |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Suçluluk ve egoya devam et 21 günü bitir..sonra istediğin telkinleri dinle şimdi tam filizlenmeye başlarken dinlemerine ara vermeden devam et.. Bu duyguların olması doğaldır... sonunda düzelicektir merak etme... |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Yaşadığın depresif hal dalgalanma hissi nedeniyle olabilir. Bu konuyla ilgili başlıklara göz atabilirsin. |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Heromaster,teşekkür ederim.Dediğin gibi yapıcam ve 21 günü bitiricem.Zaten hesapladım bugün 16 gün olmuş.. Sweet,size de teşekkür ederim.Benim yaşadığımda tam olarak dalgalanma hissi denilen durummuş.Önceleri dalgalanma denen durumu duygusal gel-git olarak değil de,bedendeki bir his olarak düşünmüştüm:)Yalnız bu dalgalanma durumu beni fazlasıyla yoruyor,sabah mutlu kalkarken gün içinde depresif haller başlıyor.Ancak değişimler de yok değil,mesela fikirsel olarak net olmaya başladım,çok rahatlıkla hayır diyebiliyorum.Kız arkadaşım bu durumumdan pek mutlu değil çünkü ona sıklıkla evet diyen adamın yerine hayır diyen ve asabi bir adam geldi:)Galiba kendimde bulduğum değersizlik çekirdek inancım yavaş yavaş değişiyor..Bir de okulumdan çok soğudum,yapmak istediğim şeyler beni kendine çekiyor.İstemediğim şeylerle ne çok ilgiliymişim şaşıyorum. |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim jormungandr çekirdek inanç yaptırdınız mı ? |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Hayır yaptırmadım bykus,kendi çalışmalarımla bulduğum ego kodlarım bunlar. |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim ne tür çalışmalar yaptınız tam olarak bende yapmak istiyorum |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim belli başlı bir tekniğim yok bykus,sadece aykut oğutun kitaplarında anlattığı ego ile ilgili kısımları özümseyip,çekirdek inancın oluşmasındaki ego kodlamasının nasıl olduğunu öğrendim ve yaşantımdaki tekrar tekrar çark eden olayları gözönüne getirdim.Çekirdek inancın temelinde egonun küçük yaşlarda yada travmatik bir durumda aldığı kararın önemini farkettim ve onun üzerine olumlamalar ve telkinler ile gidiyorum hepsi bu.Ancak değerli hocalarımızdan da profesyonel anlamda çekirdek inanç tespitim için uygun bir zamanda randevu alıcam.Çünkü mesele inancı bulmaktan çok inancın nasıl kırılacağı.İşte bu kısımda da Atakan bey imdadımıza yetişiyor.Sağolun varolun.. |
Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim Açıkcası bende çekirdek inanç yaptırmayı düşünüyorum uygun bir zamanda. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:46 PM. |