Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   BUGÜN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DİNLEMEYE BAŞLADIM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/628389-bugun-ego-guclendiriciyi-dinlemeye-basladim.html)

jaimemiamor 21-04-2022 11:45 PM

BUGÜN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DİNLEMEYE BAŞLADIM
 
Herkese merhaba;
Taa lisedeyken bu siteyi keşfetmiştim. Şimdi 2 ünimi bitirdim yaklaşık bir 12 yıl sonra tekrardan buradayım. Bu sitede bi sürü telkin var. Hangi sırayla dinlemeliyim Atakan Bey acaba telkinleri? Şu an ego güçlendiriciyi dinliyorum sadece ve kaç saat dinlemeliyim? Ego güçlendiricinin ardına hangi telkinleri eklemeliyim? Bir de benim dışardan çok özgüvenli durduğumu söylüyorlar inşallah bu telkin bende ego patlaması yaşatmaz.Kendime güvenen bir insanım.Bugün telefonumda bu mp3 e denk geldim yolda giderken dinlemeye başladım böyle bi gevşedim rahatladım huzur buldum o yüzden yolda giderken ve dönerken heeep dinledim şu anda da dinliyorum.

jaimemiamor 22-04-2022 12:37 AM

Cevap: BUGÜN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DİNLEMEYE BAŞLADIM
 
ve acaba telkinden midir bilmiyorum ya da benim çabalarım artık sonuç veriyor çünkü ben düzenli olarak nefes meditasyonları yapan, Theta healing, regresyon ve nefes terapi eğitimleri almış ve bunları hayatına uygulayan bir insanım. Bugün telkini sabah yarım saat yolda dinledim ve normalde okulda benimle çok muhatap olamayan böyle hatta gıcık olan kız yüzüme gülümsedi. Benle iletişime girerken gayet pozitifti.Kendimde gözlemlediğim aşırı bi rahatlık geldi bana.Normalde topluluk için de hafif de olsa kendimi kasıyorum ama bi rahatlık...bi rahatlık.Hani dünya yansa o. saçını tararmış öyle bi rahatlık şu anda da dinliyorum.Böyle gevşiyorum gevşiyorum.Ohhhh....

jaimemiamor 24-04-2022 10:59 PM

Cevap: BUGÜN EGO GÜÇLENDİRİCİYİ DİNLEMEYE BAŞLADIM
 
benim telkinleri dinleyişimin 4.günü bugün.2 gündür ego güçlendirici ye suçluluk da ekledim ikisinin bir dinlenmesi gerektiğini bilmiyordum çünkü başta bendeki etkileri çok değişik ya da bana değişik geldi bilmiyorum. Bugün iftardan sonra afedersiniz ama tavuk dışkısı kıvamından hallice şekilde büyük abdestimi yaptım. şaşırdım. Bir de ilginç bir şekilde babam ve kız kardeşim aradı. Normalde babam beni çok aramaz onu aramamı bekler. Kız kardeşim bana küstü zaten dün de o aramış. Ben onlarla konuşmak için can atardım onlar bana vakit ayırmazdı şimdi onlar arıyor ben ayırmıyorum:) bir de aynı zamanda enerji terapistiyim. Yeni bir tane daha danışan eklendi ve kendisi çok kaliteli bi insana benziyor.yalnız aşırı bi üşüme hissi var bu normal mi iblmiyorum.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.