| ||||||||||
|
Erken Uyanma erken uyanma, erken uyanmak, sabah erken uyanma, erken uyanma yöntemleri, sabah erken uyanmak, sabah erken uyanmak için, erken uyanmak için dua, erken uyanma yolları, erken uyanmak için |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Erken Uyanma Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2 gun uyurken dinledim (diger telkinlerle birlikte) ama ters etki yapti. Onun icin dinlemiyorum. Ama alarm gibi kullanmak iyi fikir ola bilir....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erken Uyanma telkin cd indir izle İstanbul Erken Uyanma nerededir kimdir Erken Uyanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erken Uyanma hipnoz Erken Uyanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erken Uyanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erken Uyanma kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 2 gun uyurken dinledim (diger telkinlerle birlikte) ama ters etki yapti. Onun icin dinlemiyorum. Ama alarm gibi kullanmak iyi fikir ola bilir.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: hollanda
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() gonderdiginiz mp3 giris yapamadim nereden satin alabilirim hollandaya nasil gonderilecek istekli olmamin sebebi dun sadece siteden 2 saat dinledim sabah uyanabildim ama yataktan cikmak istemedim o baska tabi |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() erken uyanma telkini atakan bey in bizlere hediye olarak sunduğu telkinlerdendir. bu konuya ait birinci mesajın sonunda yer alan linkten indirebilirsiniz.. aynı linki indirme işlemi için yurt dışındaki arkadaşlarımızda kullanabilirler.. farklı bir telkin ile ilgili ise hayatimdegisti rumuzlu atakan bey e özel mesaj atabilirsiniz.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Istanbul
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bunun Su sesi olmayan bir versiyonunu da yapabilirseniz minnettar oluruz zira uyurken kazaya uğramak olası bu kadar su sesli bir telkin akabinde :)
__________________ Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır.. |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İndiriyorum.Yakın zamanda listeme ekleyeceğim.Teşekkürler...
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu telkini en fazla 4 yada 5 defa dinledim.cumartesi dinlemeye başladım.sabaha kadar durdu.yani ona sıra gelinceye kadar en fazla 2-3 defa dinlemişimdir.pazar sabah 7'de uyandım ve 8.30 da yataktan kalktım.pazar gece 3 te ancak yattım.ve bugün sabah saat 7.10'da çok rahat uyandım.gün içinde hiç uykum gelmedi.hâlâ uykum yok ve yorgunluğumda yok.sanıyorum bunlar bu telkinin sayesinde.tabi önce Allah:)akşam kpss çalışacağım 3 defa ard arda dinleyecğeim bu telkini ve sonra derse başlayacağım.umarım işe yarar.bu kpss döneminde işime yararsa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.telkini yapan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler...
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 3
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yeni üye oldum :) yaklaşık 3 saattir okuyorum :) sanırım bunuda ekleyerek listemi tamamlıycam:) 12 gün sonra sınavım var umarım daha da güzel olur ondan sonra herşey daha fazla vakit ayırıp geliştirebilirim. çok teşekkürler. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok teşekkür ederz atakan abi denemek ve sonuçları paylaşmak için 4 gözle bekliyorm ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 97
48 Mesajinıza toplam 191 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() inşallah faydalı olur, gece yatmak içimden gelmiyor, gündüzde kalkmak!
__________________ ![]() Asla Unutma!... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
19 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ÇOK HEYECANLANMIŞTIM TELEFONUMA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM DAHA ÖNCE SİGARA BIRAK KENDİNE GÜVEN GİBİ TELKİNLERİ BU TELEFONUMA ÇOK RAHAT İNDİREBİLMİŞTİM AMA BU LİNK İÇİN DESTEKLENMİYOR DİYOR :( ÇOK ÜZÜLDÜM NASIL YÜKLEYECEĞİM TELEFONUMUN MODELİ N82 LÜTFEN YARDIMM |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Erken Uyanma Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2 gun uyurken dinledim (diger telkinlerle birlikte) ama ters etki yapti. Onun icin dinlemiyorum. Ama alarm gibi kullanmak iyi fikir ola bilir....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erken Uyanma telkin cd indir izle İstanbul Erken Uyanma nerededir kimdir Erken Uyanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erken Uyanma hipnoz Erken Uyanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erken Uyanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erken Uyanma kuantum düşünce kitap haberi