| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erteleme Alışkanlığının NedenleriGenel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Erteleme Alışkanlığı Erteleme Alışkanlığının Nedenleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: senarist Nickli Üyeden Alıntı her şeyi erteliyorum..galiba artık yaşamayıda erteliyorum. herşeyi ertelerken tabiki yaşamı da erteliyoruz biz. %100 düşünce gücü adlı kitapta bahsediyordu walter russel'in öyküsünden. bu adam aynı hayat içerisinde sanat editörü olmuş, savaş muhabiri olmuş, iyi bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erteleme Alışkanlığı telkin cd indir izle İstanbul Erteleme Alışkanlığı nerededir kimdir Erteleme Alışkanlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erteleme Alışkanlığı hipnoz Erteleme Alışkanlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erteleme Alışkanlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erteleme Alışkanlığı kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: arz...
Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() herşeyi ertelerken tabiki yaşamı da erteliyoruz biz. %100 düşünce gücü adlı kitapta bahsediyordu walter russel'in öyküsünden. bu adam aynı hayat içerisinde sanat editörü olmuş, savaş muhabiri olmuş, iyi bir ressam, iyi bir müzisyen, daha sonraları iyi bir heykeltraş, mimar..... bütün bunların hepsini bir hayat içerisinde yaşamış. bir hayat içerisinde beş-altı hayat birden. eminim bütün bunlar hayatın içerisine ertelemelerle değil zamanında karar ve adımlarla sığıyordur. bize bahşedilen bir tek hayat var . ve biz bunu erteleyerek tüketmeye çalışıyoruz ben buna üzülüyorum.... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ "güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır" |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: Izmırim
Tesekkür: 1
49 Mesajinıza toplam 140 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ertelemek korkmak mı? kendimde anlamlandıramıyorum? benim erteleme şekilm işimle ilgili fln değil- aksine ertelemeyı sewmem iş konusu oldu mu. fakat konu kendim oldu mu, mesela; yarın spora başlıycam kesin diyorum. yarın başlıyorum...ama dewamı gelmiyor, ya diğer gün yaparsın dıyorum....ve o dıger gun asla gelmiyor....erteleniyor ve ertelenıyor....yaşam... |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ertelemek değilde üşengeçlik sanırım..gücüm yok iş yapmaya çok yoruldum.
__________________ Umurumda değil artık dünya. (: |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Benim de ertelediğim o kadar çok şey var ki, neden ertelediğimi bir türlü çözemiyorum, çözsem zaten büyük bir sorundan kurtulacağım ama olmuyor işte... Alışkanlıkların en kötüsü ertelemek galiba, çözümünü de bulmak çok zor.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 24
38 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aynı aynı bendede vardı. Birşey istiyorsunuz başlıyorsunuz veya başlamıyorsunuz. Hedefinizi belirlemişsiniz. Yalnız o an daha cazip birşeyle karşılaşıyorsunuz. Bu sefer onu hedef olarak belirliyorsunuz. Çünkü tıpkı bu sefer yaptıgınız gibi hedefe kilitlenmiyorsunuz. Onu sadece yapacağınızı söylüyorsunuz. Bu bende sık görülen bir rahatsızlıktı :) Evet rahatsızlıktı. Bir fikir üzerine birçok fikir... Bunun rahatsızlık olduğunu biryerde okumuştum ama şuan hatırlamıyorum hangi kaynaktan okuduğumu. Vazgeçmek için birçok sebep olabilir. Korkular olabilir mesela ( Başarısızlık, yetersizlik gibi. ) Ya da yapmaya başladığında zorlanmak olabilir e buda doğal olarak yeni arayışlara iter bizi. Şimdi ise kendi çözümümü ürettim.Birçok fikrim gibi bundadan başarılı olacağıma inanıyorum. Fikir üretmeye hedef belirlemeye ara verdim. Sadece önceden yapmak isteyipte yapamadıklarımı listeledim. Önceliği onlara verdim. Bunu güncel dünyadan geri kalmadan yapmaya çalışıyorum. Meyvelerini yiyeceğim inşallah. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) | |
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
:) Nasıl dönüştürebilirim?
__________________ Umurumda değil artık dünya. (: | |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aşağıda verdiğim linkten bolca yararlanabileceğini düşünüyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html Sevgilerimle. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ Umurumda değil artık dünya. (: | |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Oku hemen. Soru soracağım. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Erteleme Alışkanlığı Erteleme Alışkanlığının Nedenleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: senarist Nickli Üyeden Alıntı her şeyi erteliyorum..galiba artık yaşamayıda erteliyorum. herşeyi ertelerken tabiki yaşamı da erteliyoruz biz. %100 düşünce gücü adlı kitapta bahsediyordu walter russel'in öyküsünden. bu adam aynı hayat içerisinde sanat editörü olmuş, savaş muhabiri olmuş, iyi bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Erteleme Alışkanlığı telkin cd indir izle İstanbul Erteleme Alışkanlığı nerededir kimdir Erteleme Alışkanlığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Erteleme Alışkanlığı hipnoz Erteleme Alışkanlığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Erteleme Alışkanlığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Erteleme Alışkanlığı kuantum düşünce kitap haberi