![]() |
Cevap: Ynt: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği ben yeni başladım arkadaşlar .işe gerckten yarıyo mu? |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜREDERİM :) |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği Erteleme benim hayatımdaki en kötü alışkanlık... Hayatım sürekli birşeyleri erteleyerek geçti, başladığım hiçbir işi tam olarak bitirmedim. Özelillikle dersler konusunda, dersin yüzüne bakmadan üniv. bitirdim bitmesine bitti ama, şimdi ne kadar eksik yönümün olduğunu fark ettim 3-4 gündür dinliyoruym bu telkinleri şimdilik ufak ufak faydası olmadı ama yılların alışkanlığı kolay kolay geçemz bakalım umarım etkisi olur zaten bana etkisi olursa hepinize etkisi olur :) |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği mesela su seli sesı telkın mı oluyor....onu dınledıgımde hayatım bırazda olsa duzene gırecegınden mı bahsedıyorsunuz...?? |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği su selı sesı telkın mı bırı banada acıklasın... ÇİĞDEM ALTIN |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği arkadaşlar erteleme telkini insanı boş mu hissettiriyor.. buna yanıt verebilecek olan var mı..... kendimi bu aralar böyle sürüncemede hissediyorum bunun nedeni erteleme telkini mi.. saygılarımla.... |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği Erteleme telkinini dinleyip de bütün işlerini ertelemeden bitirdiysen boşta kalabilirsin. Ama bu telkinin özellikle boşta kalma hissi yaratacağını düşünmüyorum. Erteleme hissi geldiğinde "kalk yap, ne duruyorsun" diyip duruyordum kendime bu telkini dinlediğim zamanlar. |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği içimde bir boşluk var.. arada kapanıyor gibi oluyor... ama kapanmıyor... sonra da ne biliyim.. eskisi kadar coşkulu değilim... yeniden coşkulu olmak istiyorum... acaba kilo verme telkinleriyle mi ilgili bilmiyorum.... acaba telkinleri teker teker mi dinlesem.... bilmiyorum... boşluk duygusundan kurtulmak istiyorum..... acaba neden belki telkinlerle de alakası yoktur.. sevdiğim hiç bir şeyi yapmıyorum........ like thunder from the sky |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği Kendinize özel günde en az 1 saat ayırmalısınız hocam. Amaçlar konusunda ilerleme kaydettiniz mi? Bir de ben kilo verme telkinini sevmiyorum çünkü yemek yemeyi seviyorum. İki onu gece dinlediğimde beni uykumdan uyandırıyor. O telkin beni rahatsız ettiği için en az dinlediğim telkinlerdendi. Zaten çok da ihityaç duymadım. Spor yaparak ve beslenmeme dikkat ederek kilomu korumak daha iyi geliyor bana. O 1 saati spor yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu size enerji de katacaktır. |
Cevap: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği inşallah.. kendime zaman ayırmalıyım... biliyorum... şuan zamanım da yok gibi.. zaman yaratmalıyım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 AM. |