Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
afiyet olsun canım :)
antepfıstıklı çikolatanı yediğine göre planladığın işi bitirmiş olmalısın :)
peki sonrasında neler hissettin nasıl bir duygu ? ayrıntılı olarak açıklarmısın ? :)
anlatacakların diğer erteleme sorunu olan arkadaşlara da iyi motivasyon kaynağı olacaktır :) |
evet bitirdim
aslında ilk başlarken sabah, yine aynı olacak yine ertelicem gibi bi duyguya kapıldım ama sonra bunu bir şekilde yenmem gerektiğini yoksa zamanı geldiğinde büyük işleri erteleyeceğimi ve kendi kendime hayatımı zorlaştırdığımı hatta bugüne kadar ertelediklerimin pişmanlığının nasıl bir duygu olduğunu düşündüm ve hissetmeye çalıştım
daha sonra bütün gün olumlu telkinlerde bulundum kendime. kendi kendimi motive ettim birde kişisel gelişimim için yaptıklarımı düşündüm ve bunu aslında sadece kafamda büyüttüğümü- her gün ertelediğim için bugünde ertelerim fikrine kapıldığımı- farkettim ve bütün gün dediğim gibi olumlu düşündüm iş yaparken hep gülümsedim sanki sevdiğim birşeyi yapıyormuşum gibi hissedeyim diye
bir de sanki sabahları yaptığım sporların özdisiplinimi kazanmama yardımcı olduğunu hissetmeye başladım
bir yerdede okumuştum sporun böyle bir etkisi varmış gerçekten
hani ''kendim için iyi şeyler yapıyorum'' düşüncesi oluşturuyo ve bu da başka alanlarda da yapabileceğiniz konusunda sizi motive ediyo
sizlere de sabahları 1 saat spor yapmanızı öneririm telkinler eşliğinde
tabi bu arada çikolatamı da spordayken aldım koydum buzdolabıma bütün gün onun hayalini kurdum
uzun zamandır çikolata yemeyince böyle özlem oluyo işte
bu arada gün içinde mümin sekman'ın kişisel ataleti yenmek adlı kitabının altını çizdiğim yerleri bir daha bir daha okudum bir yandan da telkinlerimi dinledim tabi
işler bittiğinde öyle rahatladım ki bir bilseniz
açtım müziği bir oynamışım bir oynamışım
anlayacağınız çok gzel bir duygu akşama da arkadaşlarımla buluşmak için dışarı çıktım çarşıya yürürken hızlı ve büyük adımlar atarak başım yukarda başardım duygusuyla yürüdüğümü farkettim arkadaşlarımda bugün gerçekten iyi görünüyorsun dediler
anlayacağınız günüm başarmış olmanın bende yarattığı güvenle ve mutluluğuyla geçti belki küçük kimi için önemsiz ama benim için çok çok büyük bir problemdi o yüzden sevincimde büyük oldu
tabii çikolata yerken ki mutluluğumu sizinde yaşamanızı isterim
kısaca yapabiliyorsunuz hiç ertelerim paniğine kapılmayın öyle ki bugünkü programımı bile hevesle yaptım
bugün yapacak daha çok işim olduğu için bugünkü ödülüm( aslında gitmeyi planlıyordum ama ödül olarak koymaya karar verdim) sinema
işte böyle arkadaşlar işin yarısı gerçekten başlamakmış bir şekilde bitiyor emin olun şimdi amacım 21 gün boyunca yaptığım hiç bir programı ertelememeye çalışmak böylece bu alışkanlığı kazanacağımı düşünüyorum
umarım yardımcı olAbilmişimdir
hadi lütfen oturmayın kalkın hemen başlayın!! hadii!!!