![]() |
merhabalar .. actionsmile bu linke tıkladığınızda; Ertelemeyi Bırak - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri erteleme alışkanlığı ney erteleme alışkanlığı doğa sesi diye başlıklar çıkacaktır.. örneğin erteleme alışkanlığı ney e tıkladığınızda ilk mesajın içerisinde yer alan linkleri kullanarak mp3 dosyalarını indirebilirsiniz.. sevgiler.. |
bu linkler hatalı sanırım. ben indiremiyorum. erken uyanma dosyasında da aynı sorunu yaşadım. daha güncel linkler varsa bildirebilir misiniz lütfen? |
merhabalar.. uyarınız üzerine linkleri kontrol ettim.. bir problem gözükmüyor.. rapid linki oldukları için peş peşe indirme işlemi yaptıysanız eğer her 15 dk dan başlayıp git gide artan bekleme süresi verir.. erken uyanma ve ertelemeyi bırak doğa versiyonları için ana linkin altına alternatif link ekliyorum.. indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz .. sevgiler.. |
ilk dinlediğim andan itibaren sardı içimi.teşekkürler. |
Cevap: Ynt: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği tesekkur edrım emegı gecen herkese |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği mp3 dosyalarını sayfada bulamadım bana yardımcı olabilir misinizooo67 |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği Alıntı:
|
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği yada aynı içerik tekrarlanıyormu yada müzik yarım kalmasın diyemi uzun yada vb. |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği kesinlikle süpersiniz başarılarınızın devamını diliyorum=) |
Cevap: Erteleme Alışkanlığı Telkin İçeriği erteleme alışkanlığı telkinine çok ihtiyacım vardı umarım bu telkinler kısa zamanda etkisini gösterir.Çünkü hayatımda sürekli birşeyleri erteleyip durmaktan çok sıkıldım ve bu bazı konularda yapabileceğim şeylerin önüne geçiyor ne yazık ki.telkinler için teşekkürler blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM. |