![]() |
Gidiş(in ) GİDİŞİN Gidiyorsun ben üşüyorum sahra çöllerinde anılarımı çıkarıyorum senle yaşadığımız en güzellerini yüreğimden,sayfalarını gözyaşlarımla çevirirken düşüyorum uçurumlardan ,sen olsan tutarsın ellerimden sıkıca ,oysa ben sensizlik uçurumda karanlığa düşüyorum . Sevemedim ayrılığı sevemedim sensizliği ben seni sevdim sele olmayı senle nefes almayı beni ben yapan beni tamamlayan seni sevdim gelişini sevdim gidişini değil,hasreti değil kavuşmamızı sevdim ,sevdim seni sınırsızca sade ıvırsız zıvırsız ,olduğum gibi ,ben böyleyim demeyi ,sinir olsanda sen . Sağnak yağmura yakalanıp sıçan gibi olmayı istanbul sokaklarında senle ,istanbulu severdim,sana aşık oldum istanbula aşık oldum senle bir peri masalı tadında geceleri gündüze karıştırdığımız istanbul, o istanbulki sen gittiğinde başıma yıkılan . Koşarak sana geldiğim yolardan ağır adımlarla ağıtlarla terk eder oldum .Sevmeyi sevilmeyi öğrendim senle ,adam gibi aşık olmak neymiş anladım.kedi yüreğimde bir aslan varmış senle olunca öğrendim ama sen gidince o aslan pısıp kalıyor bir köşede sessizce kelimlere sarılıyor ellerin yerine ,çok güzel söz söylemem ama içimdekileri çoçuk yüreğimdekileri anlatabildiğimde anlarsın ,tıpkı sana bakarken parlayan gözlerim gibi ellerini tutarken titreyen ellerimden anladığın gibi. Hisar senle ayrı güzel boğaz püfür püfür yüreğimizdeki sevgi ile ama sen gidince ben kalıyorum düşüyorum karanlığa işte ozaman açıyorum yüreğimdeki anıların kilitli kapısını sarılıyorum onlara sen diye çünki içinden sen geçen ,içinde sen olan hayat öyle güzelki ,aynı gökyüzünü paylaşıyor olmakla yetinsemde seni seviyorum. Yüreğimdeki senle bekliyorum sana kavuşmayı güçüme güç nefesime nefes sevginle büyüyorum bekliyorum sabrediyorum Bizim sevdamız daha ne sezen besteleri dinler seninle hele bir gel yeter. |
Ynt: Gidiş(in ) alk78 alk78 Pisimiz'in gözleri mi parlamış,yüreğimi coşmuş böyle. kiss3 |
Ynt: Gidiş(in ) garip bir cat56 im deli yüreğimde sevdalar taşımasınıda bilirim blook |
Ynt: Gidiş(in ) hayat gibi aşkıda yaşamasını bilmek gerekir ben ordada hırçınım bakma kelimelerime hüzün kaplı çekilmez bir aşığım ben malesef |
Ynt: Gidiş(in ) Hüzün kaplamasın içini pisim.Aşka aşığız biz.Üzülsekte bıkmadan koşarız aşkın peşinden. |
Ynt: Gidiş(in ) aşk sevginin ilk filizidir bence yahu aşk insanı felsefimi yapıyor nedir blook canlı cansız sevgi aşk gerekir şaşkın |
Ynt: Gidiş(in ) pisicim...canım... yazdıklarını okuyunca bu şarkı geldi aklıma... tender45 http://www.metacafe.com/watch/488585...ways_love_you/ |
Ynt: Gidiş(in ) yaaa suzzy ben bu çizgifilmden bişi anlamadım oğlan öldümü vampirmi ne oldu blook ama şarkı harika mersi kardeşim |
Ynt: Gidiş(in ) Alıntı:
Ayy pisimbat bir yandan ağlıyodum,mesajı görünce kahkaha bastı.Sen çok yaşa emi. |
Ynt: Gidiş(in ) Alıntı:
napıyım ama yaaa anlamadım ,bak sende gülmüşsün böylelikle :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |