13-03-2008, 12:06 PM
|
#175 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı: metin06 Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldiiiin pisimbatım ablacıııım tam konuşamadık valla bende bazen arıza yapıyorum :)) gitmeden konuştuk gerçi sen gene o karizmanla buraları yakmışındır .. ii gözüküosun ama burdan selam ve sevgilerr | sağol aslan oğlum benim yaw bak shamanic oturduk bi kahve içtik diyemi oluyor bunlar canım bak mtin ne diyor zeki çoçuk boşuna şövalye yapmadık onu yahu ben ruhunu anladım çoçuğun arşidük oktay ise meşkul çoçuk kraliyetimizin işleri ile meşkul oluyor sen istediğin kadar yırtın biz dağılmayız güzelim sen güzel pozitif kafanı buna yorma hem 3 kaplumbağ 5 balıklamı dağılacağız biz Alıntı: metin06 Nickli Üyeden Alıntı
hain shaman nalçak onnan(pisimbat oluyo) aramıza gircen demi giremezsinnn çek kılıcını ..bak gene şovalye damarım tuttu pardon :) | şövalye ruhlu oğlum benim şaman sen çatla orda ortandan karpuz gibi şaşkın Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
tüh foyam ortaya çıktı.. |
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |