Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   yatağım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/2234-yatagim.html)

pisimbat 04-10-2007 08:22 PM

yatağım
 
YATAĞIM

Küçüklüğümde yani yaklaşık 1-1.5 yaşlarımda beni öğlen uykusuna yatırırlarmış sözüm ona tabiki benim ne inat kedi olduğum o vakitten belli olmuş,beni kandırmak için ninem düzinelerce masal uydururmuş ve uykuyu şöle bir kenara bırakın cin misali dinlermişim tüm masalları,hala masal dinlemeyi çok severimde anlatanlar rahmetli oldu malesef,daha sonraki yaşlarımda beni oyun bahçeme koyarlardı oynamam için ben ise tahta parmaklıklara tutunup öle dururmuşum ,uykusu geldi diye alıp ayaklarında sallarlarmış yetmezmiş battaniyede sallanırmışım (beyin ufak yaşta okdar sallanınca demek böle saftirik oluyor)yok anacım yok uyumuyormuşum tekrar bahçeye konuyormuşum inat kedi ayakta parmaklıklara tutunup ayakta uyurmuşum varmı böle bir manzara yahu.Daha sonraki yaşlarda ilkokul dönemlerim sırasında sabahçı olduğum okul dönüşü evin yattığım odaların panjurları ve pencereleri kapanır loş bir ortam hazırlanırdı evde ben uyucam diye çıt çıkarılmazdı ninem kazık kadar bana yine masallar anlatırdı ve o uyur ben cin gibi kalırdım.
Lise dönemine dek olaylar böyle devam etti kazık kadar kızken bile masal anlatın diye başlarının etni yerdim,lise dönemimde sabah erken kalkmak tam bir eziyetti benim için ninenm hadi kızım kalk bak geç kalacaksın diye gelirdi5 dakika daha derdim yazık gider tekrar gelirdi hadi kızım derdi ben tamam der arkamı döner uyurdum sonra bir telaş ile yatağımdan fırlayıp alelacele giyinir okula koşardım birde evden çıkarken yaa niye beni uyandırmadınız diye fırça atardım hem suçlu hem güçlü kedi ben arsız şımarık ben .
Teyzem yatak çarşaflarını yıkadığı ve serdiğinde ben tüm muzurluğumla yatağa atlar resmen tepinirdim yatakta dümdüz yatağı karman çorman hale geitrir rahat ederdim ,gece olunca mis gibi sabun kokan çarşaflarım içinde uyurdum ,eskiden yaylı somyalar vardı onlarda da tahta kurusu adı verilmiş olan kan emerek yaşayan böcekelr olurdu ki benim yatağımda da vardı dedem bazı zamanalrda yatğı kaldırır filit sıkardı ölsünler diye ama nafile somyaya yerleşmiş tahta kurusu sülalesi gece misilleme olarak bana taaruzza geçerlerdi sabah uyandığımda bacaklarım ellerim tahtakurusu ordusunca yenmiş kalkardım .
Birde bize yatılı misafir geldiği zaman yüklükten yer yataklarını indirirler benim oadaya ve diğer odalara sererlerdi benim bayram günümdü o geceler ,canım yatağımı(tahtakurulu)bırakır cupp yer yatağına geçerdim yuvarlanır ,tepinir,takla atar ,amuda kalkardım,yani bir nevi nadia comeneci misaliydim ritmik yatak jimlastiğinde .
Birde annemle istanbula gittiğimizde otelde kaldığımız yataklar vardı genellikle iki ayrı yatakta yaatrdık bazen ise tek yatak olurdu çift kişilik ,annemle beraber uyumak dünyanın en güzel uykusuna yelken açmaktı benim için onun kokusu tüm masallara bedeldi o hırçın ben gider muhlis bir kız gelirdi yerine üşüdüm ben anne deyip biraz daha sokulurdum anneme ,beyaz saçlarına başımı gömer koklar ve uyurdum bazen ben uyurken üsütmü örterdi örterkende ayaklarımı severdi ben uyuyormuş gibi dururdum hiç bitsin istemezdim o anların ve o yüzden sıksık üstümü açardım ki annem beni sevsin ben uyurken ,çoçuk uyurken sevilirdi çünki yoksa çoçuk arsız şımarık olurdu sevgi öyle el gün içinde yabancıların yanında açıktan yaşanmazdı ,o öyle terbiye görmüştü beni öyle yetiştirdi doğal olrak sonra seneler sonra annemle bir konuşmamda anne biliyormusun hani sen benim üstümü örterdin ve severdin ayaklarımı başımı dedim ,oda sanki bir kabahat yapmışcasına aa nerden çıkardın onu münasebetsiz rüya görmüşsündür sen dedi ,bense yanına gittim yanağından minik bir öpücükle ister rüya ister gerçek ben beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum dedim dolan gözlerini benden nasıl saklayacağını şaşırdı ben anlamamazlıktan geldim ben mutfağa gözyaşlarımı silemk için kaçarken oda oda da mendiline siliyordu gözyaşlarını.
Bu sabah saat 9 civarı uyandım tuvaletim gelmiş olacakki uyandım hava puslu idi camdan baktımğımda battaniyemi kapadım gittim geldim tuvalete ,battaniyemi açıp yatağıma süzülünce ben sıcaklığım kalmıştı yaatğımda ,işte o sıcaklıkta annemi ninemi hatırladım gözyaşlarım akıyordu o hala mis gibi sabun kokan yastığıma ,işte bu yazıyı yazma sebebim budur . Geceleri eskiden beri hep geç uyurum geceyi severim yatağımı severim annemi seviyorum ninemide dedemide .

hayatimdegisti 04-10-2007 09:21 PM

Ynt: yatağım
 
Bazı yazılar vardir ki onlarda bir çok şey birleşir.Okurken bunu hissedersiniz.Bu yazida olnardan bir çok duygu birleşmiş.Teşekkür ederim bu güzel paylaşımın için.

hayalayaz 04-10-2007 11:10 PM

Ynt: yatağım
 
sen beni bir gün boğacaksın ya bakalım ne zaman, boğazım düğüm düğüm duygulanarak okudum..paylaştığın için teşekkür ederim..koşulsuz sevginin doruklarını yaşadığım zamanları yaşattın bana,sağol.

elif2 04-10-2007 11:17 PM

Ynt: yatağım
 
ne guzel dile getirmissin duygularini,okurken burnuma annemin mis kokusu geldi inan...sadece bana oluyor sanirdim hic olmadik zamanda annem kokar hersey...5 senedir evli ve annemden uzak yasiyorum,burun diregi sizlar mi hic derdim okudugum yazilarda ,burda ögrendim sizlarmis hemde aci aci... ağla

pisimbat 05-10-2007 01:05 AM

Ynt: yatağım
 
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yazılar vardir ki onlarda bir çok şey birleşir.Okurken bunu hissedersiniz.Bu yazida olnardan bir çok duygu birleşmiş.Teşekkür ederim bu güzel paylaşımın için.

sağol atakan arada esiyorlar işte
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sen beni bir gün boğacaksın ya bakalım ne zaman, boğazım düğüm düğüm duygulanarak okudum..paylaştığın için teşekkür ederim..koşulsuz sevginin doruklarını yaşadığım zamanları yaşattın bana,sağol.

cat56 mırıltıları özlemleri paylaşmak boğazda düğüm gözde yaş olmak değil niyetim ama oluyor işte
güzel sözlerin için sağol hayal
Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel dile getirmissin duygularini,okurken burnuma annemin mis kokusu geldi inan...sadece bana oluyor sanirdim hic olmadik zamanda annem kokar hersey...5 senedir evli ve annemden uzak yasiyorum,burun diregi sizlar mi hic derdim okudugum yazilarda ,burda ögrendim sizlarmis hemde aci aci... ağla

Alıntı:

elif Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel dile getirmissin duygularini,okurken burnuma annemin mis kokusu geldi inan...sadece bana oluyor sanirdim hic olmadik zamanda annem kokar hersey...5 senedir evli ve annemden uzak yasiyorum,burun diregi sizlar mi hic derdim okudugum yazilarda ,burda ögrendim sizlarmis hemde aci aci... ağla

sağol elifçim seninde nazik yazın için teşekkür ederim

hep diyorum hırçınlığım asiliğimin yanında bir küçük kediyim ben diye
ben böyleyim

hepinize teşekkürler



WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.