![]() |
Ynt: pisi gidiyor :( selam pisimbat güle güle git güle güle gel.bütün dualarımız ve pozitif enerjimiz seninle.kendine çok iyi bak.görüşmek üzere. kiss3 |
Ynt: pisi gidiyor :( güle güle git pisi kart at veya email gönder:) |
Ynt: pisi gidiyor :( 3 gömlek kardeşim şimdi mart ayında yeni yawrular doğar yaklaşık nisan ayında anne sütünden kesilirler ozaman mahallede etrafına bakın çöp kenarlarına pisi pisi diye seslen gelen ilk yavru sana sokulursa al eve götür kucağında başını sev konuş onla eve girdiğinde yere bırak dolaşsın incelesin her yeri hole bir yere cam kaba temiz su ve biraz yemek koy içinde et olan herşeyi yer süt verme sakın isal olur sonra evin küçük tuvaletine bir uzunca plastik kap içine inşşat kumu yada kedi kumu diye satılan kumlardan koy onu oraya götür patisini sür öğrenir çiş yapacağı yeri sonra bir veterinere götür aşılarını yaptır sormak istediklerinide ona sor o anlatır sana temiz suyu yemeği çiş yeri olduktan sonra başka bişi istemez haa ama onu seveceksin konuşacaksın bir isim koyacaksın aklına takılan bişi olursa bana yada veterinere sor cins kedi alma sokak kedisi al bence |
Ynt: pisi gidiyor :( Alıntı:
|
Ynt: pisi gidiyor :( Hey kity kity, gidiosun ama gerisi sağlam mrk etme.Shamanic e bırakmıcam artıkın ortamı şimdiye kadar pasif direnişdeydim artıkın forumda aktif direnişe geçiyorum.hade sana ii yolculuklar sağ salim git gel. hismiley 88a |
şimdi ben yokken sana ve metine sataşır kıskanır aman dikkat edin kity gelecek geri sağsağlim hemicikte 44 |
|
|
Ynt: pisi gidiyor :( selam kim kimi ısırıyor arkadaşlar sakin olun.oktayda kediymiş eyvah yandık.hemde kaplangillerden keskin dişleri var tabi ısırır y789 |
Ynt: pisi gidiyor :( arşidük o kocaman leopar ohemde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |