![]() |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? girlhahagirlhaha |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? ev hanımlığı elbette ki kabus değil....sadece evde olmayıp aynı zamanda dışarıda da çalışıp boş zamanlarında ise ev hanımlığı yapmak hiç fena değil bence....değişiklik oluyor ve insan dinlendiğini hissediyor....aslında zevk meselesi....genel olarak ev hanımlarının şikayet ettiklerini duymadım....asıl şikayet aslında genellikle de eşler tarafından yapılan emeğe saygısızlık noktasında doğuyor....kadın evi temiz tutayım kocamı çocuklarımı mutlu edeyim aman pasta yapayım börek açayım deyip uğraşırken eğer evin beyi olan şahıs bu emeği takdir etmiyor ve eşine gerekli özeni göstermiyorsa bence olayın dramatizmi orada başlıyor..... |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? sanırım hayatta en kolay şey ev hanımlığı.. bide dır dırı olur dimi ev hanımlarının.. kolay ya ondan çeneye vuruyo galiba.. y789 şaka bi yanada iş hayatını tanımayan bilmeyen bi kadın için elbette zordur ev hanımı olmak, ama benim gibi çalışan biri olarak allahtan evli değilim diyorum hem ev hem iş acayip yorar insanı.. dır dır da neymiş çalışmaktan uyumaya zaman bulamıyorum..girlhahagirlhaha |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? Valla ev işi nankörrr. Temizlersin yine kirlenir. Tabi ben temizlik yaptıktan sonra birileri kirletmeye çekinir çünkü ben kıyameti koparırımkhkh56 |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? bizzat anneme yardım ettim evi süpüreyim dedim belimi doğrultamadım 3 gün smil56 sonnra bulaşık yıkayayım dedim ellerim kabuklandı blissy çamaşır asmaya çalıştımm. . o zaman birşey olmadı. . bugün ütü yaparken gömleğimi ve ütü masasını yakıyordum az kalsınn uy897 babammla evde yalnız kalmıştık soğanlı pilav yaptı sağolsunn sevincli o gün aç kaldık ve anladım anneminn, dolayısıyla ev hanımlarının değerini khkh56 |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? ev hanımlığı benim için kabus çalışan bi kadın olarak zaten iş yerinde canım çıkıyo sonra git eve akşam yemeğini hazırla,kaldır,temizle,evi süpür,itoz al,yerleri silki herakşam işden eve geldiğimde yapıyorum bunları iki çocuğum var onların ödevlerini yaptır eeee hani bana zaman kalmadı nasıl atıyorum kendimi yatağa bilmiyorum.İlginç olanda bu kadar işin arasında (özellikle iş yerinde)foruma girip heryazıyı okumaya çalışıyorum.İnanılmaz bi vücud ve beyin yorgunluğu yaşıyorum aslında |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? amanınnnn.İçeriği okumadım;ama başlık çok negatif geldi bana:S |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? Ev hanimiyim .Yillarca rutin bir hayatim oldugundan sikayet ederdim ve hergun dir dir yapardim .Oysa hayatimda bugune kadarki yasadiklarimdan dolayi; ya kendimin yada baskalarinin hatasindan kaynaklanan sucluluk duygusu altinda ezilmisim . O yuzden her paylasimimda belirtiyorum telkinleri dinledikten sonra bakis aciniz degisiyor ,birebir yasadim .Sucluluk duygusu ve ego telkinleri beni bambaska bir insan yapti .Ilk uye oldugumda mert beye ev hanimiyim biktim demistim .O da sagolsun hic unutmam yaptigin yumurtada olsa icine sevgi kat demisti ve hic aklimdan cikartmiyorum .Ev isleri zevkli gelmeye basladi .Ev batmasin diye is yapanlara kiziyorum biraz ,batiyor iste ne yapalim oldu evde kimse koltuktan kalkmasin . Gunluk hali cirpmak bana gore degil haftada 1 kere yeterli ,elektrik supurgesi gorevini yapiyor .Calisan bayanlara tavsiyem haftalik liste yapin ,cok faydalsini goreceksiniz .Kimisi ev hanimligi kolay demis 2 tane bebegim var benim yaptigim isi isterlerse degis tokus yapalim .Sabah ustleri degisecek ,bezleride .Kahvaltilari ,benim kahve molamkahvesmiley .Mutfaktagi topla ,evi supur .Evet cocuklar ilgi bekliyor ara ver cocuklarla oyun oyna .Uykulari geldi yataga .O arada siteye gir .Uyandilar ogle yemegi meyveleri soy , aksam oluyor aksam yemegi hazirligi .Camasir kalmamis makinayi calistir ,biraz utu yap .Cocuklar yere birsey dokmusler ya supur ya sil .Canlari disari cikmak istiyor giydirip disari cik .Geri gel birde 4.kat birisi uyumus bebek aarabasinda biri zaten bebek daha kucakta. Aksam banyolarini yaptir ,yemekleri yedirip ,bezlerini baglayip ,sutlerini isitip yataga..Sen o arada mutfagi topla ,terledin dus al .Onlar uyuynca siteye gir .Hadi bakalim simdi birisi karsima ciksinda desin ev hanimligi kolay .Calismak istiyorum yakinda ise baslayinca tekrar paylasim yapariz bu konu hakkinda .Unutmayin yaparken sevgiyle yaptiginiz zaman yorulmazssiniz . Gercekten beni gorenler sasiriyor ,kilo almisim ,saclarimi kestirmisim ,sevinende oldu hep bana imrenirlermis simdi ayni olmusuz .Dogrudur i kendinize zamaniniz kalmiyor .Iste buradada pozitiflik devreye giriyor ve diyorum ki ,bebekler hep ayni kalmiyor buyuyup okula basladiklarinda her ikiside ,bir bebek daha yapmazsam eger ;beni kimse tutamaz Allahtan baska .bisiklet |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. değil |
Cevap: Ev Hanımlığı Kabus mu? kısa ve öz!! 'değil' actionsmile iyi ki varsınızz sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM. |