![]() |
Kurutmalı çamaşır makinesi gerçek oldu valla benim hayalimdi yani çamaşır asmakta nefret eden biri olarak :) vestel kurutmalı makine yapmış,ilk alınacaklar listeme girmiş :) asmadan gelicem asmadan :) Asmadan Gel Asmadan - YouTube |
Cevap: Kurutmalı çamaşır makinesi gerçek oldu harika olmuş :))) ben de yaşşasınnnnn! diyorum o halde |
Cevap: Kurutmalı çamaşır makinesi gerçek oldu Eski sevgili nasıl unutulur - YouTube Bu da benden olsun. Bir kaç kişinin cevabı hoşuma gitti "Neden unutayım ki? " Bence de öyle, yeni yarınlara yeniden. O da kalsın hayatın bir köşesinde acı tatlı bir hatıra olarak:) |
Cevap: Kurutmalı çamaşır makinesi gerçek oldu Çocuklara tüm şekerlerini yedik şakası! - YouTube Bütün şekerlerinizi yedik şakası:))) Fakat çocukların kendilerini ifade Şekillerine bayıldım. Bizde olsa "kapa çeneni, sen kendini ne sanıyosun? Haddini bil." İşte bizden ki çocuk eğitimi. Evleneceğin kişiye ben karar vereyim, gideceğin okula, seçeceğin mesleğe, giyeceğim kıyafete, yiyeceğin yemeğe, çocuğunun ismine bile. Hatta beğenmezsem eşini boşanmak zorundasın. Ne yazık! Bunu bizler değiştirmeliyiz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM. |