| ||||||||||
|
İlişkiler ve Evlilik ~Evlilik Sandalı~ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir tatlı söze hasret sultanlar hepinize günaydın.. annelerinize içten selamlar...gözleri arkada kalmasın..görev teslim alınmıştır..nuhahaha..sorularınıza cevap vermiycem,çünkü o soruları cevapları kişiye göre değişir..hedefim, bu sitede bulunan vede evlenme çağına gelmiş erkek çocukların evlilik konusundaki, korkularını, yakmak...ve yaradanın inayetiyle onların evlenmeye kara ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Guest
| ![]() bir tatlı söze hasret sultanlar hepinize günaydın.. annelerinize içten selamlar...gözleri arkada kalmasın..görev teslim alınmıştır..nuhahaha..sorularınıza cevap vermiycem,çünkü o soruları cevapları kişiye göre değişir..hedefim, bu sitede bulunan vede evlenme çağına gelmiş erkek çocukların evlilik konusundaki, korkularını, yakmak...ve yaradanın inayetiyle onların evlenmeye kara vermelerini sağlamak...benim evdeki sultanın direnci yavaaaş yavaş kırıldı gibimi ne galiba...dün gece ilk defa evlenmekten bahsetti..yada gecenin o saatinde ricat etmeyi uygun görmüşte olabilir..neyse ben vazgeçmedim daha..şu düğün dernek işini atlatayım bir kız varmış onu görmeye gitcem..sonrada nasıl kostaklanaraktan oğluma tanıştırmanın plan projeleriyle uğraşcam...ya anne yaaa ben öyle görücü gibi tanışmam deyip çıkıyo işin içinden.hele bir kızı göreyim, beyeneyim..bulurum ben bi yolunu..evlenmek üzere,ve şu anda evli olanlara allah dört başı mamur mutluluklar versin...amiiiin
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sultanlıklar da güzeldir umutlucum imparatorluklar da umutlu ol hep tadını çıkar yeni kararın da harika hayırlı olsun cok güzel sevindim ...Tebrikler ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() valla benim durumum uygun olsa ben hemen evlenicem de daha okul bitmedi ![]() ![]() bence evlilik güzel birşey olsa gerek hele anne baba olmak. biliyorum bunlar büyük sorumluluklar ama yaşamak isterim ![]() artık zamanı gelince bakarız. super hele bi üniversite bitsin çocukda yaparız kariyerde ![]()
__________________ ----CARPE DIEM---- |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() senin annen iyimis benimki kendini asti artik, birak evlenmeyi bari cocugun olsun diye bastirmaya basladi ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hiç şüphen olmasın sevgili anneciğin bi yerlerde senin için bu konuda ince ince çalışıyodur bi müddet bahsini etmese bile[sende ohh kurtuldum inandı bana diye düşüne dur!Bu bi taktik olabilir haberin ola Emelcim:))]...Çok güzel sohbetini ettik evliliğin kırılcak bişey yok canım.Ayrıca doğru diyorsun pekçok soru var cevabı muallakta olan ama en güzeli bunları bizzat yaşıyarak öğrenmek olucak sanırım.Evet evet "devrik sultan" lafıda güzel uyar bana;ne kadar hoş bi laf olduğunu günün birinde sende tecrübe ediceksin nasıl olsa hehehe super 44 Sevgili Lerzan'ın dediği gibi bencede yeryüzünde erkek-kadın ilişkisi kişilere,toplumlara,kültürlere,zamana,mekana vb pekçok unsura göre farklılıklar gösterse bile temelde yaşanılanlar(ve hatta bazı dialoglar:) ) doğamız gereği benzeşir ve bu benzerliklerde evliliklere yansır diye düşünüyorum.Dolasıyla burda bu konuyu açmamı akıl almak olarak değilde; herkesin konuya dair bakış açısını görüp, hoş sohbetlerin edildiği şu beş çayı muhabbetleri olarak düşünmek daha kulağa hoş geliyo sanki 44 Bu arada unutmadan güzel dilekleriniz ve kutlamalarınız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sevgili Emel,Hayal,Yakamoz Düşleri.Darısı başınıza Murat,Derya,Emel(ki bu temenni senin kapsamı alanın dışında gibi görünsede;her an her yerden çekebilir bakarsın ![]() ![]()
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() "...Evlenirken bile" ha bu da iyiydi super Teşekkür ederim konunun anlam ve önemini taşıyan bu güzel türkü için ama biline Korkunun Ecele Faydası Yoktur! ![]()
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Guest
| ![]() hayal bana da öğüt verme sakın ben düşünmüyorum ![]() |
![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Guest
| ![]() ben geldiiim öyle bir düğün dümbelek deneyimi yaşadım'ki,sizleride,çocuğumu da evlendirmekten vazgeçtim,çünkü sizleri evlendireyim derken.bizlerin yani anne babaların, eften püften mevzularda yaşayacakları sinir harbiyle nasıl tüketildiklerini, çocukların bu en mutlu günlerinin nasıl cehenneme çevrilebildiğini hiç düşünmemişim,evliliği hepinize tavsiye ediyorum ama lütfen şunu unutmayın sadece siz değil ailelerde evleniyor/muş. bu arada ben sigarayı bırakmayıbir başka çarşambaya erteledim..hani çavdar ekmeği bahaneymiş ya benim kide öyle oldu. hepinize sevgiler |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
İlişkiler ve Evlilik ~Evlilik Sandalı~ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir tatlı söze hasret sultanlar hepinize günaydın.. annelerinize içten selamlar...gözleri arkada kalmasın..görev teslim alınmıştır..nuhahaha..sorularınıza cevap vermiycem,çünkü o soruları cevapları kişiye göre değişir..hedefim, bu sitede bulunan vede evlenme çağına gelmiş erkek çocukların evlilik konusundaki, korkularını, yakmak...ve yaradanın inayetiyle onların evlenmeye kara ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi