11-06-2007, 07:38 PM
|
#26 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ~Evlilik Sandalı~ Hiç şüphen olmasın sevgili anneciğin bi yerlerde senin için bu konuda ince ince çalışıyodur bi müddet bahsini etmese bile[sende ohh kurtuldum inandı bana diye düşüne dur!Bu bi taktik olabilir haberin ola Emelcim:))]...Çok güzel sohbetini ettik evliliğin kırılcak bişey yok canım.Ayrıca doğru diyorsun pekçok soru var cevabı muallakta olan ama en güzeli bunları bizzat yaşıyarak öğrenmek olucak sanırım.Evet evet "devrik sultan" lafıda güzel uyar bana;ne kadar hoş bi laf olduğunu günün birinde sende tecrübe ediceksin nasıl olsa hehehe super 44 Sevgili Lerzan'ın dediği gibi bencede yeryüzünde erkek-kadın ilişkisi kişilere,toplumlara,kültürlere,zamana,mekana vb pekçok unsura göre farklılıklar gösterse bile temelde yaşanılanlar(ve hatta bazı dialoglar:) ) doğamız gereği benzeşir ve bu benzerliklerde evliliklere yansır diye düşünüyorum.Dolasıyla burda bu konuyu açmamı akıl almak olarak değilde; herkesin konuya dair bakış açısını görüp, hoş sohbetlerin edildiği şu beş çayı muhabbetleri olarak düşünmek daha kulağa hoş geliyo sanki 44 Bu arada unutmadan güzel dilekleriniz ve kutlamalarınız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sevgili Emel,Hayal,Yakamoz Düşleri.Darısı başınıza Murat,Derya,Emel(ki bu temenni senin kapsamı alanın dışında gibi görünsede;her an her yerden çekebilir bakarsın ) ve site ahalisinin tüm bekarları!!
__________________ Herşeyin bittiği anda bile bir UmuT vardır! |
| |