![]() |
Ynt: Evlilikte yaş farkı Alıntı:
|
Ynt: Evlilikte yaş farkı blissy |
Ynt: Evlilikte yaş farkı ben 25 yaşındayım henüz bekarım bana ilgi duyan biri var bende ona ilgi duyorum o 36 yaşında acaba yaş problemi olur mu aramızda diye düşünp duruyorum..düşünce olarak uyuşuyoruz hatta bazen ben ondan daha olgun bile düşünebiliyorum ne dersiniz terli345 |
önemli olan senin kalbin ne diyo.. hy789 bi dinle bakalım.. bana göre gayet uygundur.. b456 |
Ynt: Evlilikte yaş farkı bence bu yaş konusuna çok fazla takılma derim..önemli olan birbirinizi gerçekten sevmeniz..anlaşıp anlaşamamanın yaşla ilgisi olsaydı..aynı yaştaki yada aralarında fazla yaş farkı olmayanların hiç ayrılmaması gerekirdi..ayrılıkların sebebi yaş değil ki...anlaşmazlıklar...uyuşmazlıklar...sevgisizlik ve saygısızlık... kendinle ilgili en doğru kararı verecek olan sensin.. ttli3 |
Ynt: Evlilikte yaş farkı bende erkek birkaç yaş ve üstü büyük olmalı. kezaa anca kıvama geliolar...:p |
Ynt: Evlilikte yaş farkı yaş farkını bilim adamlarıda kanıtlamıştır bence kesinlikle bayan büyük olmamalı aksi düşünüldüğünde sanki kardeş görünümü verir görünümü bırakın mutlaka fikir çatışması olacaktır arkadaşlar hepiniz bence şöle bi düşünün hangi kadın kendinden küçük bi insanı ister onu büyütmek içinmi yoksa cüzdanınımı???? coffe2 |
Ynt: Evlilikte yaş farkı haklı olabilirsin defnoo cum ama neden olmasın ki... erkekler kendilerinden 20 yaşa kadar küçük bayanlarla hayatlarını birleştirince problem teşkil etmiyorda.. aynı hakkı kadın kullanınca niçin problem olarak görülsün... bence önemli olan karşılıklı yaşlar değil... kadın veya erkek yanında olan insanla uyumlu bir beraberlik yaşayarak mutlu olabiliyor mu.. ahenk ve huzur varsa geri kalan her şey çözülür diye düşünüyorum... sevgiler.. http://www.violablu.net/00407814.gif |
|
Ynt: Evlilikte yaş farkı olabilir elbette zuzucum.. sende haklısın.. benim takıldığım konu.. erkek kendinden küçük bir bayanla olduğunda doğal karşılanırken kadın aynısını yaptığında yadırganması.. duygulara gem vurulmaz diye düşünüyorum.. karşılıklı olarak aynı hisler besleniyorsa dil din ırk yaş mezhep farkı gözetmeksizin herkes aşkını doyasıya yaşayabilmeli.. elalem ne der.. ayıptır.. günahtır... uygun değildir diye hislerin baskılanmamasından yanayım.. yanlış hesap ise bağdattan dönecektir zaten.. ama herkes faturasına bakmalı.. başkalarının hesapları yüzünden kendi yaşayacaklarına sınır koymamalı derim.. ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 PM. |