06-04-2010, 03:18 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri * Angela'nın Külleri Filmi Ziyaretçi Görüşleri
2
3
4
5
6
ermu2aa
06.12.2008 00:20:00
u filmin kitaını okudum gerçekten çok etkileyici aynı yazarın ögretmen adlı kitaınıda okudum angelanın külleri devamı niteliginde dogrusu filmide seyretmek isterim ama ir türlü ulamadım nasıl seyredeilirim yardım lütfenn.
kuzey_irlandalı
13.01.2008 14:00:00
en u filmi izlemeden önce kitaını okumuştum . ya muhteşem ir eserdi gerçekten içime işlemişti içimden her zaman unun ir filmi olması gerektiğini düşünmüştüm filmi sinemada izleme fırsatı ulamadım heerdar değildim sanırım trt 2 de yayınlanmıştı film de güzeldi etkileyici ama kitap ence sinemadan daha çok etkiledi.
ÖMER KARAKAYA
07.01.2008 01:15:00
u filmi vizyona girdiği ilk hafta izlemiştim.aradan kaç sene geçmesine rağmen film,filmdeki karakterler,filmin gerçek öyküsü hiç izaman aklımdan çıkmadı.gerçekten mükemmel ir sinema harikası. izlenmeye değer herkese tavsiye ediyorum çünkü herkezin filmden alıcağı işeyler var.
-
eda türkmen
14.11.2007 20:02:00
en filmi izlememdim ama geçen yıl kitaını okumuştum çok eğenmiştim ve ütün arkadaşlarıma tavsiye etmiştim ir filmi olduğunu ilmiyordum yeni öğrendim ama kitaı okurken ister istemez gözünüzün önünde canlanıyor herşey tek kelimeyle muhteşem ir kitaptı umarım filmini de uluum ve izlerimgerçekten çok istiyorum unu...
ygmr k
10.11.2007 12:27:00
Kitaı okumaya aşladığımda hep i film gii oldu enim için Frank,Angela ve tüm aile kafamda ayrı karakterler oluştu.Özellikle Malancy'nin yüzünü çok merak ediyordum.Gerçek i hikaye olması eni çok etkiledi.Şuan 2.sini itirmek üzereyim ve ailenin geldiği konum eni çok şaşırttı
Kaynak: intersinema.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |