Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

Gladyatör Filmi Çekim ilgileri

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Gladyatör Filmi Çekim ilgileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Gladyatör Filmi Çekim ilgileri . Eski Roma'nın ünlü iki tekerlekli savaş araalarının, arenalarda kılıç sallayan gladyatörlerin oy gösterdiği tarihi gladyatör filmleri neredeyse 40 yıldır sinema perdelerine yansımıyordu. Ridley Scott'ın imzasını attığı yeni çalışması " Gladiator " ( Gladyatör ) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

Gladyatör Filmi Çekim ilgileri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2010, 03:43 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Gladyatör Filmi Çekim ilgileri

* Gladyatör Filmi Çekim ilgileri















.

Eski Roma'nın ünlü iki tekerlekli savaş araalarının, arenalarda kılıç sallayan gladyatörlerin oy gösterdiği tarihi gladyatör filmleri neredeyse 40 yıldır sinema perdelerine yansımıyordu. Ridley Scott'ın imzasını attığı yeni çalışması " Gladiator "



( Gladyatör ) görkemli ir cesaret ve intikam öyküsüyle antik Roma arenalarındaki ölüm kalım mücadelelerini yıllar sonra yeniden sinema salonlarına taşıyacak.







Universal Pictures ile DreamWork Pictures'ın irlikte sunduğu " Gladyatör "ün yönetmenliğini " Thelma & Lousie " ile Oscar'a aday gösterilen ünlü yönetmen Ridley Scott üstlendi. Arenaya sürülerek gladyatör olarak yetiştirilen general Maximus rolünde son olarak " Kösteek "in ( The Insider ) aşrollerinden irinde izlediğimiz Russell Crowe kamera karşısına geçti. Yardımcı rollerde Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Derek Jacoi, Djimon Hounsou ve Richard Harris'ten oluşan güçlü ir oyuncu kadrosu görev yaptı.







70 milyon İngiliz Sterlinine ( yaklaşık 66,5 trilyon lira ) mal olan ve çekimlerinin üyük ir ölümü Malta adasında yapılan " Gladyatör "deki dövüş sahnelerinin çekimi sırasında 30 in figüran görev alırken çok sayıda özel efektin de kullanıldığı ildiriliyor.







Konusu Milattan Sonra 3. Yüzyılda geçen filmde, 19.yüzyılın ünlü ressamlarından Jean-Leon Gerome'un " Pollice Verso " adlı talosundan esinlenerek gladyatörlerin savaş alanı olan Roma'daki ünlü Colosseum'un ir enzeri orijinaline uygun ir şekilde olarak Malta'da inşa edildi.







Roma İmparatorluğu'nun üyük generallerinden Maximus'u canlandıran Russel Crowe, " Gladyatör " projesini kaul etmesinin iki nedeni olduğunu söylüyor : " u tür ir konuyu ele alan son filmin yapılışından u yana çok uzun yıllar geçti. Oysa Roma İmparatorluğu üzerine ne kadar film yapılsa yine de yetmez diye düşünüyorum. Çünkü o dönem inanılmaz ir dönem...Roma İmparatorluğunun ulaştığı aşarılar çok üyük olailir ama o çağda sergilenen vahşet ve zalimlikler ugünün insanlarına ile damgasını vurailiyor. Projeyi kaul etmemim ikinci seei ise Ridley Scott gii günümüzün en üyük görsellik ustalarından iriyle çalışma fırsatını getirmesiydi."







General Maximus'un aasının ölümüyle henüz 19 yaşındayken tahta geçen İmparator Commodus rolünü genç aktör Joaquin Phoenix canlandırdı. Phoenix, yönetmen Ridley Scott ile daha önce " Clay Pigeons " adlı filmde irlikte çalışmıştı.







" Gladyatör "ün oyuncu kadrosunda Hollywood'un emektar aktörleri de yer aldı. unlardan irisi de İmparator Marcus Aurelius rolünde kamera karşısına geçen Richard Harris oldu. Hollywood'un ir aşka emektar ismi Derek Jacoi Senatör Gracchus rolünde oynarken, Oliver Reed de gladyatör antrenörü Proximo'yu canlandırdı.







Gladyatör antrenörünü canlandıran Oliver Reed'in çekimlerin devam ettiği sıralarda ölmesi üzerine film yapımcıları Reed'in kafa görüntülerini alıp gladyatör kılığına girmiş ir aşka aktörün vücut görüntülerinin üzerine indirmek zorunda kaldı. öylelikle Oliver Reed'in filmdeki rolü yarım kalmamış oldu ama filme sonradan eklenen ve sadece 2 dakika süren u sahnelerin yapımcılara maliyeti 2 milyon İngiliz Sterlinini uldu. ( yaklaşık 1 trilyon 900 milyar lira )







Eleştirmenler daha önce " Alien " ve " lade Runner " gii filmleri çekmiş olan Ridley Scott'un hit filmi " Thelma & Lousie "ın üzerinden 10 yıl geçtikten sonra " Gladyatör " sayesinde şöhretinin katlanarak artacağı öngörüsünde irleştiler. Şu sıralara Sixties TV adlı ir televizyon kanalı için " Z Cars " adlı ir dizinin çekimlerine aşlayan 62 yaşındaki Scott, aynı zamanda " Kuzuların Sessizliği "nin devamı olan yeni filmi



" Hannial "ın da çekimlerini sürdürüyor. Uzun süredir merakla eklenen devam filminin aşrollerinde Anşony Hopkins ve Julianne Moore yer alıyor.







Russell Crowe'un Colosseum'da kaplanlarla dövüştüğü sahnelerin çekiminde de ilgisayar hileleri kullanıldı. unun seei genç aktörün gerçek kaplanlarla aynı arenaya çıkmaya hazır olmamasıydı.







Prodüksiyon çalışmaları üç mevsime ve dört farklı ülkeye yayılan " Gladyatör " projesi, film yapımcılarının önüne ir dizi lojistik zorluğu da eraerinde getirdi. " Sanki aynı anda dört farklı film irden çekmiş gii olduk " diyen yapımcı ranko Lustig, " Dört ayrı film ekiinin koordinasyonunu sağlamak zorundaydık. u ekiplerin irisinin Londra'da, diğerinin Malta'da, ir aşkasının Fas'ta çalıştığını, dördüncüsünün ise ir mekandan diğerine gidip geldiğini düşünürseniz olayın zorluğunu daha iyi anlarsınız " diyor.







" Gladyatör "ün çekimlerinin startı, İngiltere'de Farnham yakınlarındaki ir ormanda verildi. Eski Roma İmparatorluğu'nun kuzey sınırındaki Germania ölgesine çok enzeyen u ölgede yapılan çekimlerde General Maximus komutasındaki Roma irlikleriyle Alman irlikleri şiddetli ir meydan savaşına girdiler. u meydan savaşı sırasında 16 in alevli ok fırlatıldı ve u alevli oklar, görsel efektler süpervizörü Neil Corould yönetimindeki ir özel efekt gruu tarafından yapıldı. Alev yağmuruna ek olarak o çağda kullanılan modellere uygun yapılan mancınıklardan alçık kalpıları fırlatıldı. Dört günlük süre içinde okçular tarafından 10 in alevsiz ok daha fırlatıldı.Mystery Alaska

Komedi,



Yaşam Kanıtı

Drama, Aksiyon



Akıl Oyunları

Drama, Romantik



Cinderella Man

Drama, Romantik



İyi ir Yıl

Komedi, Drama



3:10 Yuma

Western



Amerikan Gangsteri

Drama, Gerilim



Kösteek

iyografi, Drama



Yalanlar Üstüne

Drama, Gerilim



Sıcak



Yalanlar Üstüne

Dram





Afa: Gladyatör Filmi Çekim ilgileri



Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Gladyatör Filmi Çekim ilgileri

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Gladyatör Filmi Çekim ilgileri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Gladyatör Filmi Çekim ilgileri . Eski Roma'nın ünlü iki tekerlekli savaş araalarının, arenalarda kılıç sallayan gladyatörlerin oy gösterdiği tarihi gladyatör filmleri neredeyse 40 yıldır sinema perdelerine yansımıyordu. Ridley Scott'ın imzasını attığı yeni çalışması " Gladiator " ( Gladyatör ) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.