![]() |
şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin hayat beni neden yoruyosun? bisiklet |
Ynt: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin burda kimse müzik dinleyip efkarlanmıyo galiba music45 |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin illede ugruna olmemmi gerek? heder oldum askina bilerek:) |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin bende bu dağların (dünyaya) nesine geldim. |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin Deniz ustu kopurur, Hey canim rinna nay rinna rinna nay, Kayiga da binsem goturur, Hey canim hey, Benim de su dunyaya gelisim... Hey canim rinna nay rinna rinna nay, Bir esmerden oturu, Hey canim hey, Denizin ortasinda, Hey canim rinna nay rinna rinna nay... |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin Allah özelini güzelini yazsın anlına onu bulduğunda mutluluktan gel de ağlama:) |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin Kimler duyar kalbimin sesini kimler bilir dinmeyen öfkemi |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin Bir SIR gibi sakladim seni bir yalan bir gizli dü$ gibiii..... |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin dünya benim için dönüyor,çanlar benim için çalıyor, şarkılar benim için besteleniyor,saatin ibresi artık benim için dönüyor artık ben kendim için yaşıyorum, önce kendime hizmet edeceğim, önce kendimi seviyor sayıyorum, ben sever sayarsam ,başkalarıda sever sayar |
Cevap: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin Belki şarkı sözü olmadı ama sabah yolda bunları düşündüm ve hissetttim , hislerden bahsedince dayanamayıp yazdım.Tabi bu hislerimi dökerken içimde bir burukluk var geçmişe dair.acıma var kendime ,nasılda boşuna işler yapmışım ,insanları dünyayı gözümde büyütmüşşüm.Hep kendi istediklerimi başkalarına verilmesini sağlamışım, ben istiyorum demeyip al sen kullan sana layık demişim.Ben istiyorum,bende layığım güzelliklere, zenginliklere |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |