![]() |
Şu an kimi çok özlüyorsun??? Şu an kimi çok özlüyorsun??? Ben annemi çok özlüyorum 88a |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şeyyy utananadam benim özlediğim kimse yok şuan... evet seviyorum annemi babamı arkadaşları falan ama ben pek öslemeyi bilmiyorum sanırım arada bir aklıma eser arar konusurum hepsi o 44 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Babami Aslinda onu cok tanimiyorum ama ozluyorumm cokkk ağla |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şu an birini değil ama aşık olmayı çok özledim. ailem sevdiklerim hepsi yanımda. ama aşk yanıbaşımdan bile geçmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. şöyle ayaklarım yerden kesilip şapşallaşmayalı... artık hiç aşık olamıycakmışım gibi hissediyorum çok kötü bi his bu sad456 hayatı bu kadar ciddi yaşamadığım gelecek kaygılarımın olmadığı günlerimi çookk özledim. sadanim |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? sen de başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimi hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey istemedim seni istediğim kadar... |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ben kankimiii özlüorum platonik aşkımı ,annemi babamı kardeşimi akrabalarımı hocalarımı arkadaşlarımı ....... şaşkın |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? hepsini bir anda nasıl özleyebiliyorsun... dusun smiliyface |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? bendeki bu kalp buncasını sevebiiosa buncasınıda özleyebiliodur demektir(biraz felsefi oldu ama olsun) |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? tabi nasıl istiyorsan öyle olsun... smiliyface ne güzel böylesine sevebilmek herkesi...kutlarım seni... 25889 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM. |