![]() |
O Bunu Okuyor!! Ona söylemek istediklerinizi yazın..Okuyormuş gibi düşünün...Belkide okuyordur kimbilir blissy blissy |
Ynt: O Bunu Okuyor!! ben mükemmelim ben eşsizim ben benzersizimv.b. sevincli |
Ynt: O Bunu Okuyor!! sen cok karaktersiz birisin |
Ynt: O Bunu Okuyor!! davranışların hiç hoşuma gitmiyor..bu kadar tutarsız olmana bir anlam veremiyorum..ne yapmak istediğini anlamıyorum anlayamıyorum.... sadanim |
Ynt: O Bunu Okuyor!! o kim ona göre bişey sölicem |
Ynt: O Bunu Okuyor!! herhangibiri senin hayatında olan..sevgilin ,arkadaşın,ailen vs.. vs...o kişi sanki bu adıklarını okuyormuş gibi anlatabildim mi.... smiliyface |
Ynt: O Bunu Okuyor!! biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip seni tanıdığıma lanet olsuun biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii p allah .................................................. ................ sen elime bi geçersen varya biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip oh be adamı gayet rahatlatıomuş saolasın |
Ynt: O Bunu Okuyor!! o bunu okuyorsa ;rahatlamana sevindim... blissy blissy |
Ynt: O Bunu Okuyor!! keşke duysa ama bi türlü bunları o na söleyemedim |
Ynt: O Bunu Okuyor!! bence içinde kalmasın bu kadar biiiiiiiiiiiiiiiiiiipp li olmasada söylesen ii olur onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 AM. |