![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bakalım kim önce çıldıracakkkkkk........ khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 hpm1 skan67 derty idea3 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zilli zarife ya ondan hediye etmiştir ueheuheueh khkh56 khkh56 e tabii deniz de bozulmuş bu durumda biliyor kardeşinin zili olduğunu onun hah buldummm evrekaaaa :P khkh56 khkh56 Çınar o zamanlar bilmiyordu kardeş olduklarını... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aşık oldum abla (demişti zarife ablası denize zamanında çınardan adını vermeden bahsetmişti) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye afitap öfkeden kuduruyordu, neler yapmışlardı bu iki zilli, yeğeninede söyleyecek bir çift lafı vardı tabii..doymamıştı iki zillinin kendisini parmaklarında oynatmasına..bende afitapsam bu iş burada biter dedi.içinden ..kaç baharın otunu yemiş afitapla iki yeni yetme zillisi başedebilirmiydi? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye helal olsun afitap'a 25889 konu dışı olsamda olsun canımız sağ olsun cilgin897 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ince ince düşünmeye başladı afitap..onları ,onların silahıyla vurmalıydı....... blook 3 kelime hak getireeee.....kısmett artık y789 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz sevinmişti bitanecik kızkardeşi aşıktı. (tanışmalıydı kardeşinin kalbini çalan şanslı kişiyle) Yahu bi dursun 2 dakka afitap. khkh56 khkh56 Önce bi ortalığı karıştıralım :P |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ah güzel kardeşiim ben mesuudd olamadım umarım sen olursun dedi deniz (zilli zarifeye) Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
25 emelciiimm ohooooooo..dur bakalım daha sidikli raziye var sırada.... khkh56.durbakalım ortalık karışacak...devam devam..... "yaşasın ablam beni çok seviyormuş demek ki"...-diye geçirdi içinden zarife...ablam,,canım ablam,,yiğit ablam,,çilekeş ablam,,,dertli ablam...... smil56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kardeşinin aşkıyla tanışma zamanı gelmişti denizin. (çok heyecanlıydı, kendi aşkına ulaşamamıştı ama kardeşi ve sevdiği adam arasında kimse yoktu diye düşünüyordu) Off amma 3 kelime oldu :P khkh56 khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 PM. |