Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yanlız siz gelin (dedi deniz) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kar şiddetini arttırmıştı.... (ben hala kar olayındayım..) sevincli sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Emelim uçma kızım eski sevgili hem alacağını isteyip hemde buluşmayamı çağırıyo nerde ülkemin cömert babayiğit delikanlıları yaw. Bi kere Aşk meşk olaylarında kadının cüzdanına eli girmez a aaa Şereften bişe çıkmaz çırağa oynayalım derim |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Pisimbatım seni kızdırmamak için yazmıyom ben dışarıdan müdahale edeyim Ama esas oğlan Şeref olmasın kıl oldum ona Çınar olsun hem yakışıklı hem öğrenci daa iyi Denizden hem 100 Ytl alsın hem çay bahçesine (Pinti bakkal nolcak) davet ediyo Deniz eğer o buluşmaya giderse bacaklarını kırarım onun otursun evinde |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye peki çınar deniz hikayesi öyle gidelim kar yağıyor ertesi gün ortaaköydeler devam kızlar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye esas oğlan ve kız |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye eeeee ? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınarı tanımıyordu deniz |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yahu çırak değilmi kapıya gelen çınar kız hoşlandı ertesi gün ortaköydeler yahu tanır tanır zamanla smiliyface |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye e ne diyim içine etmişsiniz güzelim hikayenin khkh56 khkh56 khkh56 söyle gizemli bir ask hikayesi yazcaktık yok bakkalım çırağı felan allahtan sonradan toparlandı da marmarada öğrenci felan iyi bari. Hadi artık ortaköyde çaycıdalar (çaycı da neyse uehuehe) Çay içe içe kurudu kız zaten uehuehueheuheu khkh56 khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM. |