![]() |
Bildin_ Bilemedin yeni bir oyun bir tahminde bulunuyorsun senden sonra yazacak kişi için örneğin kırmıızıyı seversin diyorsun sonra yazan bildin belemedi diyor oda kendinden sonra yazacak için bir tahminde bulunuyor olay bu blook ben başlıyorum : gözlük kullanıyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin nayır aa34 bilemedinnnn hiştt aşagıdakiii!!! gülmeyi seviyorsun sevincli ( bilemedin diyemesin girlhaha) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin biledin (kısmen aslında ciddi birisiyimdir ama dusun 44 deliyim yahu ben ) çizgifilm seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Alıntı:
sesin gür 44 |
Ynt: Bildin_ Bilemedin khkh56 bildin epeyce hemde cat56 detaycısındır (ysahu nerde bu insanlar blook) oyun oyun diyorlar yoklar piyasada yahuu blook şaşkın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin öyle vallaha sorma aa34 yaf pisi seni düşünerek yazıcam seytana uyup olmayacak aa34 nese uyumayı sevmessin diyim terli345 Alıntı:
|
Ynt: Bildin_ Bilemedin sadanim bilemedin emelcim severim yahu bayılırım hattaaa girlhaha çorba seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin ehh seviyo sayılırım... bildin kabul ediyorum... ark5 türk kahvesine bayılıyor sunn... kahvesmiley |
|
bilgisayardan anlarsın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM. |