![]() |
Ynt: muhteşem 3lüler ailem+evde tv izlemek+çikolata |
Ynt: muhteşem 3lüler Rock'n Roll+Johnnie Walker+sevdigin biri ttli3 |
Ynt: muhteşem 3lüler bira + çerez +gs-fb maçı ttli3 |
Ynt: muhteşem 3lüler belgeseller-cnbce-pc 'im |
Ynt: muhteşem 3lüler Sessizlik,kahve,çikolata... |
Ynt: muhteşem 3lüler kurufasulye-tursu- pilav f678h |
Ynt: muhteşem 3lüler bira - sigara - muhabbet (muhabbet edilecek biri değil bakın muhabbetin kendisi) kitap - kahve - sigara pink floyd - efkar - selpak (üçüncüsü lazım oluyo) patates kızartması - ketçap - mayonez (sonra "bu bana niye dar geliyooo?") deniz - gölge - uykuya dalmak (kendiliğinden olacak) sarmısak - soğan - dereotu (bu üçünü bi arada muhteva eden yenilebilir bi şey yapabilene ödül vericem) sonradan ekleme: aha bu da şimdi geldi: kıymalı börek - çay - pofuduk anane (yerim) |
Ynt: muhteşem 3lüler beyaz tatlı soğanı ince ince kıyar bol tuzla iyice ovarız... 5-6 dk beklettikten sonra içme suyu ile durlarız... iyice dövülmüş sarmısaklar ve ince ince kıyılmış dereotu ile harmanlarız... pirzola biftek gibi ızgara etin yanında garnitür olarak sunarız idea3 bu halde çok sade gelirse biraz zeytintağı limon ve sumak 3 lüsü ile arkadaşlık yapmalarına izin verebilirsiniz... thumbsanim tarkan.. ben ... mutluluk.. sevincli (en muhteşem üçlü aa34 kocişim ark5 duymasın aramızda dostlar 44 12389 ) |
Ynt: muhteşem 3lüler Alıntı:
fakat benim korkum, ben sarmısakla soğanı bir arada yersem kaç gün ev hapsi alacağım? bir de tabi, kaç galon su içmem gerekecek? :) haha, bi deniyim aslında... |
Ynt: muhteşem 3lüler Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |