![]() |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? melehat babaannemin kardeşi olur biz mela teyze deriz..aaaaa bi de onur vardı ya..çocukluk aşkım o benim tanıosun di mi onuru.. cat3500 |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? aa tanımamıı şu seda apla ile evlenen saf ttli3 peki sen sedefimi tanıyon mu? |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? sedef mi ilkokul aşkım utananadam şimdi nerde acaba sen tanırmısın müfitcan'ı ? |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? koydeki halamın büyük büyük büyük babasının arkadaşı sen bilinlmi abuzettin |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? vay halanın oglu abuzettinmi yoksa berber abuzettinmi hangisini sordun hı söyle bakim şerafettini tanıyonmu yav sana selamıda vardı sapkal89 |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? abi o bizim mahalledekı kedı..azgın bısey ama ..harbı kötü yani :)) tayyarı tanıyan varmı acep? |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? Tayyar'ı bi diziden tanıyorum. Hangisiydi unuttum ama Tayyar abi diyolardı. Peki siz, Hamsiye'yi tanıyosunuz mu? |
Ynt: Bu isim senin neyin oluyor? nenem idi o benim canım idi. 88a peki siz onin ölümüne sebep olan ralli zühtüyü tanarmisunuz. blook yerini bilenler insanlık namına haber versunlar baa. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 PM. |