![]() |
İLTİFAT.... herkez güzel bir iltifat söylesin... bu iltifatları kabul edende bir alttaki için başka bir iltifat solesin.. yani herkez bir alttakine iltifat edecek... ilk iltifatı ben ediyorum. cesur ama sabırlı... |
Ynt: İLTİFAT.... enes ne kadar yaratıcı ve renk katıcısın iyiki varsın. bolum güzel olmuş ellerine aklına ruhuna saglık. bu aynı zamanda iltifat işte içtenim ama. alk78 u859 kiss3 |
Ynt: İLTİFAT.... tşk ederim . ama e hani müşteri yok benim oyunlara takılan . keşfedilmedi benim oyunlar henüz :) |
Ynt: İLTİFAT.... enes çok yaratıcısın. süper bir oyun bulmuşsun. harikasınnn smil56 |
Ynt: İLTİFAT.... y789 iyide oyunu terse oynuyosunuz.. herkes en baştakine iltifat ediyor... dusun oyun kurucu nerdesin... sevincli alt komşu bu ilttifat sana... 12389 kendinle barışık ve huzur içinde yaşıyorsun.. ne kadar güzel.. |
Ynt: İLTİFAT.... Biri benimi çağırdı :) evet o benim. sıradaki kardeşim sen ne diyosun bu işe? Anlayışlı ve hoşgörülü |
Ynt: İLTİFAT.... üstüne bastın ayagını kaldır kendine güvenliligi benimsemiş ve duygusal |
Ynt: İLTİFAT.... sağol.bu benim tatlısert,hoşgörülü |
Ynt: İLTİFAT.... hoşgörü çat patta _tatlı sert birazzıt geldi bana :) gözüm kapalı mantı yapacak kadar marifetliyim diyen:)? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |