![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
kastetmişlerdi tam anlamadım ama şüphelendim dedm galiba maviinci erkek sevincli emin olamadım baktım sende yorum yapmamıştın bayanlar konusunda ta ki şu saate kadar44a üzgünüm cnm ya blmiordum 4897 nese düzeltirim o hatamı y789 |
|
|
|
evet küfür başta müthiiişşş etkilicek o rahatlıkla o stresi atmışlıkla rahat rahat yazarız khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
y789y789y789y789y789 y789y789 demekki herkesin başında bol bu frenemyler:D daha iyi oldu bu bak daha geniş kapsamlı olucaz erkeklere de hitap ediyoruz:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ağla2Ya ben aşkı özledim artık hasretinde kalmak istemiyorummm... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Dolu yağmur yağıyor ..Kendim ve herkes için ..dolu dolu mutluluklar diledim...yağmur gibi...sevgi, aşk, bolluk , bereket , başarı, sağlık yağsın üstümüze :) ..hepimiz için |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Allah aileme şifa versin onlar benim için çok değerli.Benim üzerimde büyük emekleri var Allah Razı olsun Onlardan.Amin. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bir umutsa mutlulukkk eyy umuttt artııkkk benii bulll.. ıstedıgın sabırsaa gosterdımm o sabrıı ...yorgunumm yorgunn ilcım mutlulukk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |